Uzšķērd sevi. Aizšuj sevi ciet.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jauna telefona ir tāpat kā izlemt kādu matu griezumu tu sev vēlies. Vai kādu virtuves iekārtu. Vai ar kādu rasēšanas/modelēšanas programmatūru strādāt. Vienvārdsakot, grūti. Ak, labie ļaudis, ierekomendējiet man ko.
  • Tētis sev pirms kāda laika nopirka šito, tīri piemīlīgs. Un ilgi tur baterija, pat ar visām viņa milzu darba sarunām. Un šausmīgi viegls, mans eldžī aistouns jau neko daudz nesver, bet nu šitais vispār ir smieklīgs.
    • Bet vispār tīri neslikti. Būs jāapsver. Kamera gan varēja būt labāka, bet nav jau gluži SE Xperia ar 8,1 Mpix(kas tāpēc arī 3x vairāk maksā; t.i. par to pašu naudu var nopirkt puslīdz normālu ziepīti un telefonu).

      Mans tēvs sev pirms kādas nedēļas iepirka šito, tik sarkano versiju. It kā neslikts, bet bet gribas kaut ko, nu, tādu pa manam. Tādu, ko ieraugi un ir - jā, tas ir mans. Ir vajadzīgie parametri, ir pieņemama cena. Var jau siekaloties ap 300+ latīgajiem smartphoniem, bet skuju man vajag visas tās super duper fīčas un interneti.
      Būtībā man vajag telefonu ar ilgu baterijas laiku, labu fočējamo (jo profesijas prasa, un katru dienu staipīt spoguleni līdz.. ir.. hmm man tad vajag koferi uz ritentiņiem), un mūzikas funkcijas arī par skādi nenāk. Vot.
      • Nujā, šitie abi tādi diezgan bezpersoniski, cik nu telefons vispār var būt personisks. Tas E52 tētim gan ir stipri vien ideāls variants, jo tur visas tās nafigācijas un laika ziņas, un valūtu kursi, un kas jau nu vēl. Bet tā, ja to visu ikdienā nelieto, var piemeklēt vēlmēm atbilstošāku.
        Un tagad jau laikam visiem viņiem var vēl papildus atmiņas kartes ielikt, K. manējo arī tā sastellēja, mūzikas pietiek atliektiem galiem, un vēl visam citam vieta paliek.
  • man jau ir otrais sony ēriksons, baigi patīk, par citām firmām pat nedomāju ;)
    • Tagad man ar' ir ēriksons (šitāds te, ja gribam būt precīzi), bet savus četrus gadus nokalpojis; gribas ko jaunu un tādu, kam baterija nav jālādē ik pēc 3-4 stundām.
      • jā, baterija ēriksoniem ir vājā vieta. bet visādi citādi mani apmierina. varbūt nākamo paņemšu citu, bet pagaidām esmu loyal :)
        • Tā viš i'. Un ne tikai telefoniem. Esmu Sony fans kā tāds, bet, ja godīgi jāsaka, tad manam Sony Vaio baterija jau nomira ne gada vecumu nesasniegusi.
  • iphone vai blackberrry
    • Ā..šitie kičīgi. Tie kurus visi grib, bet nevar atļauties. Oi, šitos no saraksta izstrīpoju vienus no pirmajiem. Tad jau labāk HTC Desire vai Google Nexus One.
      • or iečeko ebay
        • Pačekoju. Cenas kļūst draudzīgākas..
          AiFonu negribu principa pēc. +liela daļa no īpašajām funkcijām mūsu platuma grādos īsti nestrādās.
          Blekberijiem vislielākais mīnus ir kameras švakums. Pat dažai nokijai, kas maksā ~80Ls ir labāka. Vai arī es pārāk dramatizēju to telefona iegādi. Eh. Varbūt pietiek ar aizvērtām acīm iebakstīt sarakstā?
Powered by Sviesta Ciba