Uzšķērd sevi. Aizšuj sevi ciet.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ienīstu savus kaimiņu, kas līdz 5-6 rītā rīko augšstāvā pārtijus, mēbeļu pārbīdīšanu vai nodarbojas ar grupveida seksu. Nepietiek ar to, ka skolas darbi daudzi paliek neizdarīti līdz galam un es par to stresoju. Nepietieka ar to, ka man ir lielākās kaklsāpes pēdējos gados ever. Man ir sapists dienas cikls, jo eju gulēt posmā no 1 līdz 4 naktī, bet ceļos jau 7 vai 8 no rīta. Visu dienu esmu kā izžmiegta. Tramvajos nekaunīgi aizlienu priekšā pensionāriem, lai dabūtu sēžamo. Uz viņu purpināšu neatbildu, jo cenšos tās 10-15 min, ko tur pavadu vnk pasnaust. Un skola tā sūkā, ka domāju varbūt mest pie malas tās muļķības.
  • grupveida sekss, ģeniāli :D
  • Es tev varu piešķirt savu inhalatoru. Pretīgs, maita, bet manas megakaklasāpes, kad pat elpošana bija tīrākā agonija, likvidēja.
    • Vot derētu, jo Hexoral jau tā kā ūdens iet iekšā un neko nepalīdz.
      • Bet vispār tu varētu kādreiz skaipā parēgoties, jo tu jau zini, cik mīļi man ir telefonsakari, un draudziņos jau tu vispār esi ekskluzīvi reta parādība. Par dzīvi parunātu un tā.
        • Mans trūkums interneta ārēs laikam skaidrojams ar to, ka es vairāk laika pavadu pie sava bezinterneta datora drukājot kādu tizlu mājasdarbu.
  • vienmēr jau var tos kaimiņus nodurt.

    iedomājies - Tu līdz 4iem naktī pildi darbus un streb pārmaiņus kafiju un enerģijas dzērienus, tad vienā mierā paņem nazi, uzej stāvu augstāk un piezvani pie durvīm...Turpinājumu zini pati :D
  • Traki ir, izsaku līdzjūtību, bet mazliet kautrīgu, jo pati regulāri mēdzu nodarboties ar mēbeļu stumdīšanu, pārtijiem un ļoti skaļām, ē, citām lietām (vien ceru, ka neesmu Tava ļaunā kaimiņiene), un arī vēlu naktī, jo mums visiem ar to ciklu ir kā ir. Bet ko darīt. Tāda ir maksa par dzīvošanu daudzdzīvokļu mājās. Man, piemēram, daudz sliktāks liekas variants, kas man notiek aiz sienas - tie kaimiņi trokšņo diezgan reti, bet kad to dara, tad tas izpaužas kā ķertas sievietes bļaušana maksimālā tonī uz savu mazo dēliņu, un tas bērns pēc tam raud ilgu laiku. Tad gan gribas ņemt nazi, iet pieklauvēt un tālāk, jā, paši zināt.
    • Tur jauni kaimiņi esot ievākušies. Iepriekšējos tik pat kā nedzirdēja.. tikai reisēm, ka kaut kas nodipina, bet šitie.. grrr.
Powered by Sviesta Ciba