liela guļava - Dažādi IV
Novembris 2016
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Pirmdiena, 22. Janvāris 2007 21:01
Dažādi IV

Sestdien biju uz Ievas kāzām, un, kā vienmēr man gadās ar šādiem pasākumiem, es to uzzinu tajā dienā, kad tas notiek. Un atkal eju uz kāzām ar šņorzābakiem :3 Bet, kā Ievas pašas māte izteicās, "viņi abi izskatās laimīgi kā sivēni".

Rakstāmgalds vienmēr ir smilšains. Tā ir vieglāk aut kājas.

Šī gada latviešu valodas un literatūras olimpiāde izrādījās pilnīgi jocīga. Man nav nekas iebilstams pret lielāko daļu no uzdevumiem, bet kāda velna pēc lai es sekotu līdzi tādam sviestam kā Eiropas valodu diena, Spēlmaņu nakts, kaut kādi 2006. gadā apbalvotie labākie dzejnieki un aktieri? Kāds tam visam ir sakars ar latviešu valodu un literatūru? Laikam tika pārbaudīts tas, cik ļoti es sekoju līdzi pasākumiem, kas mani vienkārši neinteresē. Nūģīguma tests, velns parāvis.

Nedaudz mazāk kā nedēļas laikā pa darbadienām izlasīju 338 Naruto mangas nodaļas. Un tas viss par spīti tam, ka biju sev nosolījusies nelikties ne zinis par Naruto kā tādu - vienkārši tāpēc. Nu, kāda velna pēc lai es lasītu/skatītos kaut kādu shounen mangu/animi, kā fani pārsvarā ir nesakarīgi tirliņi? Vismaz lielākā daļa no netīšām netā sastaptajiem neatstāj nekādu labo iespaidu. Bet sāku lasīt... un izrādījās itin aizraujoši. Pat pārāk aizraujoši. Es tagad pat nezinu, vai es to aizmirsīšu uzreiz vai pēc nedēļas.

Ciest nevaru skatīties kaut kādas sērijas, kuras vēl tikai iznāk. Ļoti besī noskatīties, piemēram, 15 sērijas un pēc tam mēģināt katru nedēļu atcerēties, kam šonedēļ ir jāvelk nākamā epizode. Jātaisa īpaša lappuse plānotājā, kur to atzīmēt. Eu, tā patiesībā nav nemaz tik peļama doma!

Vakar mamma atlidoja atpakaļ no "komandējuma" Glāzgovā. Izskatās jau vairāk, ka viņa kopā ar vietnieci aizbrauca iepirkties :3 Man tagad ir jaukas tupelītes, jokainās piegulošās pusgarās bikses, kuras velk pie svārkiem, tādas pat jokainas pusgaras zeķubikses, žaketīte un jokains sarafānkrekliņš, kurā es izskatos pēc grūtnieces. Un beidzot ir šī gada kalendārs pie sienas. Karību jūras pirātu oficiālais vai kā tur nu bija. Ar Depu! /swoons/

Pirms nedēļas redzēju kaķi, kuru tā saimnieks regulāri ievieto ledusskapja saldētavā. Pārsvarā tad, kad kāds ir atnācis pie kaķa ciemos. Izturīgs zvēriņš. Viņa vārds ir Slīkonis.

Beidzot esmu noskatījusies visas trīs Penn&Teller sezonas līdz beigām ^____^ jūtos apmierināta un izglītota. Viņiem ir veselīga humora izjūta.

3CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

psihs
psihs
psihs
Pirmdiena, 22. Janvāris 2007 21:45

AttAA!!


ReplyThread
gamall
gamall
gamall
Pirmdiena, 22. Janvāris 2007 22:06

Es klausos.


ReplyThread Parent
magic_raddish
magic_raddish
Agnese
Pirmdiena, 22. Janvāris 2007 23:03

murmule! ^__^


ReplyThread