kreaķivšik - receptes.lv
SVAIGĀKIE IERAKSTI
MANI KAIMIŅI DZER!
ATPAKAĻ PAGĀTNĒ
LOSER INFO
youtube
aizmirsu virsrakstu
[
#
]
::TEH TOOLS::
Jums ir 1 jauns SMS
SVAIGI IEBILDUMI
::SADAĻAS::
● REKLĀMA
● MŪZIKA
● KINO
● FOTO
● DIZAINS
● KOMIKSI
● ZĪMĒJU
● MĀKSLINIEKI
● ILUSTRĀCIJAS
● PORTFOLIO
● LOGOTIPI
● UŽAS
● DARBS
● STREETART
● TEV-TAS-JĀREDZ!
● TATTOO
● PĪRSINGS
● PASMAIDI
● MULDOŅA
● SAITES!
● BRĪNUMZEME
● BĒRNĪBA
● SALASPILS
● KLAB.LV
● LIFE IS LIFE
● MAZDĀRZIŅŠ
● MĀTE DABA
● ENCIKLOPĒDIJA
● SPĒLES
● PASĀKUMI
receptes.lv
« previous entry
|
next entry »
Jan. 7., 2010 | 11:27 am
Reku es pievienoju afigenno recepti, kā atbildi uz zirņu zupas receptei:
KLIKADĪKLAK
SEKOT TRUSIM!
|
IR KO IEBILST?
|
Add to Memories
Comments {11}
aizmirsu virsrakstu
from:
mapet
date: Jan. 7., 2010 - 04:53 pm
SEKOT TRUSIM!
paldies ka pateici. :D
Atbildēt šamējam
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from:
santech
date: Jan. 7., 2010 - 10:56 pm
SEKOT TRUSIM!
da labi
ja margarīna vietā izmanto veco labo laiku lauku sviestu tad tas mēdz būt sasalis ledusskapī un kamēr uzzieķē tikmēr ne vien piecas min var paiet
Atbildēt šamējam
|
Iepriekšējais
aizmirsu virsrakstu
from: mapet
date: Jan. 7., 2010 - 04:53 pm
SEKOT TRUSIM!
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija
aizmirsu virsrakstu
from: santech
date: Jan. 7., 2010 - 10:56 pm
SEKOT TRUSIM!
ja margarīna vietā izmanto veco labo laiku lauku sviestu tad tas mēdz būt sasalis ledusskapī un kamēr uzzieķē tikmēr ne vien piecas min var paiet
Atbildēt šamējam | Iepriekšējais