07 Janvāris 2009 @ 18:42
 
Viens no Jaunā gada lielākajiem prieciņiem ir pavērot autobraucējus Vecrīgā. Protams, 8 no 10, ieraudzījuši, ka barjera pazudusi, izdomā izvilkt pa taisno pa Audēju ielu uz krastmalu. Pedālis grīdā, gājēji panikā salec laternu stabos vai glābjas tuvākajās durvīs un... gudrākais par visiem citiem atduras ielas vidū saraktajos stabiņos. Lūk, šajā vietā novērojami visizteiksmīgākās grimases.Staņislavskis sajūsmā lauztu krēslus un sauktu, ka tic, bet Pazolīni varētu atlasīt tādus viepļus, ka visu, ko paguvis uzfilmēt, būtu jāizmet.
 
 
( Post a new comment )
[info]mdog on 7. Janvāris 2009 - 18:50
un, kas svarīgāk- mērķis sasniegts! tur auto ir vairāk, nekā jebkad! zalāns rullē!!!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fleur on 7. Janvāris 2009 - 18:50
Nu tas jau bija gaidāms.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]fedrs on 7. Janvāris 2009 - 18:59
Starp citu, no Vecpilsētas ielas, par kuru rakstīju vasarā, gandrīz visi auto pazuduši. Redzēju tikai 2 - viens stāvēja pie ČBK, acīmredzot kaut ko bija atvedis, un viens vāģis ar amerikāņu numuriem, bet tā jau stulba nācija, droši vien arī ceļazīmes nespazīst.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]petrovichs on 7. Janvāris 2009 - 20:01
Vajadzētu tajos strupceļos kaut kādus uzrakstus salikt, piemēram - "Nu, ko, aplauzies? Domāji, ka esi gudrāks par visiem?" :)
(Atbildēt) (Link)
[info]murse on 8. Janvāris 2009 - 00:13
un tam visam pa vidu triumfējoši pašvaldnieki ar mirguļojošam mašīnītēm. Sodien pajautājām, kas mums jādara, ja gribam vest uz veikalu preci. Zini, ko atbildēja? :DDD Brauciet ĀTRI.
(Atbildēt) (Link)
[info]antuanete on 8. Janvāris 2009 - 11:07
Vakar pa dienu uz Audēju ielas mašīnu bija mazāk, nekā līdz šim, jo, pirmkārt, visur gar ielām apstāties aizliegts zīmes saliktas, otrkārt, gudrinieki laikam jau vairums aplauzušies.
Jāteic, ja municipāļi būtu tikpat žirgti kontrolējuši noteikumu ievērošanu arī līdz šim (tos pašus nelaimīgos gājēju un velosipēdistu ceļus, uz kuriem visi uzšķaudīja), situācija būtu bijusi krietni labāka.
(Atbildēt) (Link)