07 Septembris 2009 @ 14:50
 
Kādas ir jūsu attiecības ar komplimentiem? Te es domāju saņemšanu, nevis uci-buci pašu piekopto makaronu kabināšanu uz ausīm.
Mana, piemēram, attieksme ir konsekventa - tos uzņemu ar vāji slēptu aizdomīgumu, sak, kas sekos tālāk. Un ne jau bez pamata. Ir pilnīgi droši, praksē pierādījies, ka pēc "ai, dēļiņ, tev kājas jaunākas" nāksies celties un iet kaut kam pakaļ; pēc "tu mums esi pats labākais" nāksies kādam kaut ko maketēt ārpus kārtas un, iespējams, "uz haļavu"; "tu izskaties pēc latvieša" noteikti ir tikai ievads lūgumam uzcienāt ar cigareti, kausu alus, pelmeņu bļodiņu vai iedot 77 santīmus tramvaja biļetei. Vienvārdsakot, neticiet nevienam un nekad!
 
 
( Post a new comment )
[info]unpy on 7. Septembris 2009 - 15:16
Skaidrs, ka esmu pelnījis visus man adresētos komplimentus un pat par desmit vairāk. Neko lielu no šiem neiztaisu. A tie par kājiņām un latvietību - uztveru ar sapratni, neaizmirstot piebilst, ka esmu arī daudz smukāks un gudrāks par komplimentātāju un Tieši Tamdēļ nedošu cigareti vai necelšos un neiešu, vai nemaketēšu itin neko. (maketētājs gan no manis slābans)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 7. Septembris 2009 - 15:31
Tev gan ir raksturs - kā krams! :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]unpy on 7. Septembris 2009 - 15:36
Vairākus gadus trenējos, iekams sāka sanākt ;))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)