[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:02:29 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]fadu
Link:(Link)
Time:05:24 pm
aha - kabacis + baklažāns + tomāts. Visu sagriež ripiņā. Katru arsevišķā traukā patur( bišķi sāli uzkaisa, lai paliek mīksti un sulojās). Pa to laiku uzcep pāris sagrieztus sīpolus, +tomātus gabaliņos + piparus arī gabaliņos, nedaudz pasautē un tad sablenderē. Uz pannas apakšā to sablenderēto mērci. Un tad sakārto rindiņā tos K+B+T. Tad saspiež pāris ķiploku daiviņas olīvēļā + zaļumus (var baziliku un timianu un piparus) To visu pārlej pāri tiem kārtojumiem. Folliju pāri un cepeškrāsnī iekšā uz 20-30 min, tad noņemt folliju un atkal kādas 20 min. Pirmais etaps laikam svarīgāks, jo kad vairāk ir sulojies tad ir garšīgāk...
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]eermaniitis
Link:(Link)
Time:10:34 pm
ko tur daudz ņemties - apcep kabaci, sakārto kabacis-sīpols-tomāts un iešauj cepenē uz 20 minūtēm, nekādas mērces nevajag, ja nu beigās pārliet ar mārutku,ķiploku,krējuma mērci
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:12:44 am
ugu, iestāsti to žurkim ;o)))
Man gribējās pagaršot klasisko variantu, lai būtu ko salīdzīnāt. Un pēc tās mārrutku+ķiploku+krejuma mērces prasījās gan ;o) Jo, bišķi par pliekanu san;āca manai gaumei... khmmm, kaut gan, no tās cepešpannas satura labi ja 7 cm brokastīm palika ;o))
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.