[icon] fadu - ????
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Subject:????
Time:10:58 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]petrovichs
Subject:Re: īsumā...
Link:(Link)
Time:07:53 pm
A kam tos nosauktos ciparus vispār vajag? ;-) Ja par automašīnām runājam, tad vismaz 5-10 lielo firmu tautas klases mašīnu modeļi ir pietiekami līdzīgi, lai varētu iepērkoties galveno uzmanību vērst uz savām komforta sajūtām un izskats patīk/nepatīk jautājumiem ;-)
Tāpat ir ar arī fotoaparātiem. Izvēloties vadošo ražotāju vidējas klases aparātus iespēja rupji kļūdīties ir neliela, attēla kvalitāte un funkcijas būs līdzīgas, un var atkal skatīties uz to, vai patīk dizains un vai aparātiņš labi guļ rokā un pie acs :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Subject:Re: īsumā...
Link:(Link)
Time:11:17 pm
Tā!... vajag tikai uz brīdi no mājas iziet... ;o(
Un atkal pats interesantākais garām ;o)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]petrovichs
Subject:Re: īsumā...
Link:(Link)
Time:11:33 pm
Te kaut ko nokavēt ir grūti ;-)
(Reply to this) (Parent)

[info]
Subject:Re: īsumā...
Link:(Link)
Time:10:00 pm
tamdēļ jau arī mūsu sabiedrība ir raksturojama ar vārdiem "pelēkā viduvējība" - cilvēki, kas ņem to, ko vieņiem iebaro.. :(
pie mums pādod datorus ar krutiem nosaukumiem, kuru iekšās salikti galīgākie sūdi, mums tirgo veļaspulveri, ko citās valstīs izbrāķē par neatbilstību ekoloģijas normām, mēs dzeram "colas", kas nav nekas cits kā viens liels indes kokteilis (pamēģiniet ielikt kaprona zeķes kolas sastāvā - redzēsiet)...
un tie nosauktie (drīzāk jāsaka, ka arī tie, kas netika nosaukti) cipari ir ārkārtīgi svarīgi, ja vien grib palikt dzīvs uz mūsu kvalitātes ceļiem un ņemot vērā mūsu braucēju 'kulturālo' vadīšanas manieri... es personīgi atzīstu tikai četru autoražotāju (tautas klases) automašīnas, kurās ir daudz maz aktīvā un pasīvā drošība, bet tik un tā pat tajos auto prasās drošības dugas un citi drošības papildaprīkojumi.. ja mani uzskatat par paranoiķi, tad palasiet statistiku par bojā gājušajiem CSNegadījumos.. mēs līderējam visā eiropā ja ne pasaulē.
runājot par foto, lieta tāda, ka nav vienota standarta pēc kā ražo tos fočikus, principā katrs no ražotājiem to dara pēc sava "know how" tehnoloģijas. esmu redzējis divus dažādus fotoaparātus, kas pēc parametriem atbilst identiski, ārpusē (labā apgaismojumā) arī fotografē gandrīz vienādi, bet iekštelpās bildes atšķirās kardināli..
basta, apnika rakstīt..
kalnietis ir runājis!
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Subject:Re: īsumā...
Link:(Link)
Time:10:14 pm
..ja... ja... ja... piekrītu katram vārdam ;o)) un ja šodien būtu vairāk tā spēka...;o( nu ir, ir tev taisnība. tāpēc jau es te jūtos , kā svešā lauciņā...
Tas veļas pulveris nav praktiski izskalojams un smird pa gabalu..., tās kolas dēļ visi tie gastrīti, un par zeķubiksēm pavisam nesen arī dzidrdēju, viens piliens izēd krāsu, ka nemetās..;o(

bet, ja drīkst... nosauc vēl tās 4 autoražotāju (tautas klases) automašīnas (man nākošgad ieplānots arī mazulīti nomainīt ;o( ..)
vai,... es liekas būšu par daudz uzbāzīga... bet man jau šovakar ir piedodams. vai ne ? ;o))
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]
Subject:Re: īsumā...
Link:(Link)
Time:10:40 pm
dilstošā secībā:
Volvo (bez komentāriem - viennozīmīgi visdrošākie auto, padārgi, bet dzīvība/drošība/veselība dārgāka...)
Audi: (pārsvarā pilsētai piemērotākie -> A3 - žiperīgs, mazs, drošs, ekselents imho; A2 - mazāk jestrs, bet ļoti ekonomisks, drošs nelielas ģimenes vāģis; tālākeim ceļiem labi piemēroti -> A4-A6 diezgan degvielu ēdoši, bet toties droši lielceļu kuģi, no vecākajiem modeļiem - audi 100) ideāls variants ir ja Quattro (pilnpiedziņa), taču jārēķinās ar papildus izdevumiem uzturēšanā un remontiem.
BMW: padroši, padārgi, benzīnu ēdoši, nav ieteicams nepieredzējušam autovadītājam dēļ slēptās jaudas (nejaušs gāzes pedāļa piespiediens var būt diezgan bīstams) un aizmugurējās piedziņas. saprātīgs kompromiss starp degvielas ēdelību un vietu automašīnā ir BMW 520..525 (pēdējie divi cipari nozīmē motora tilpumu 2,0 .. 2,5 litri)
Subaru: pilnpiedziņas auto - droši uz ceļa seguma arī ziemas apstākļos -> Impreza - sportiskākiem cilvēkiem (LV nav ieteicams pirkt lietotus, jo opīši ar šīm mašīnām nebrauc :) plus ja ar tādu auto, kam ir turbīna brauks sieviešu dzimuma būtne, tas skaudībā iedzīs jebkuru vīriešu dzimuma pārstāvi :), Legacy, Forester - labi ģimenes auto. īstenībā jau Subaru jāliek blakus Audi.

vērtējums ir pēc bleķu drošības sadursmes gadījumā, kā arī manevrētspēja, jauda, bremzēšanas u.c. parametriem. tās manas domas. pārējie auto - nu kā pārvietošanās līdzekļi labi, bet tie ir konvejiera produkti, kas domāti masām, tamdēļ arī tiek ekonomēts uz rāmja materiāla sastāvu, biezumu, etc. es personīgi izmēģināju vienu 93. gada opeli, pēc tam piesēdos jau pie sava 85g audi coupe quattro stūres un izvēle bija par labu audim (žēl tikai, ka man viņu pirmajā dienā sasita :( labs autiņš bija :(
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu - ????
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.