[icon] fadu - ????
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Subject:????
Time:10:58 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]
Subject:Re: īsumā...
Link:(Link)
Time:10:40 pm
dilstošā secībā:
Volvo (bez komentāriem - viennozīmīgi visdrošākie auto, padārgi, bet dzīvība/drošība/veselība dārgāka...)
Audi: (pārsvarā pilsētai piemērotākie -> A3 - žiperīgs, mazs, drošs, ekselents imho; A2 - mazāk jestrs, bet ļoti ekonomisks, drošs nelielas ģimenes vāģis; tālākeim ceļiem labi piemēroti -> A4-A6 diezgan degvielu ēdoši, bet toties droši lielceļu kuģi, no vecākajiem modeļiem - audi 100) ideāls variants ir ja Quattro (pilnpiedziņa), taču jārēķinās ar papildus izdevumiem uzturēšanā un remontiem.
BMW: padroši, padārgi, benzīnu ēdoši, nav ieteicams nepieredzējušam autovadītājam dēļ slēptās jaudas (nejaušs gāzes pedāļa piespiediens var būt diezgan bīstams) un aizmugurējās piedziņas. saprātīgs kompromiss starp degvielas ēdelību un vietu automašīnā ir BMW 520..525 (pēdējie divi cipari nozīmē motora tilpumu 2,0 .. 2,5 litri)
Subaru: pilnpiedziņas auto - droši uz ceļa seguma arī ziemas apstākļos -> Impreza - sportiskākiem cilvēkiem (LV nav ieteicams pirkt lietotus, jo opīši ar šīm mašīnām nebrauc :) plus ja ar tādu auto, kam ir turbīna brauks sieviešu dzimuma būtne, tas skaudībā iedzīs jebkuru vīriešu dzimuma pārstāvi :), Legacy, Forester - labi ģimenes auto. īstenībā jau Subaru jāliek blakus Audi.

vērtējums ir pēc bleķu drošības sadursmes gadījumā, kā arī manevrētspēja, jauda, bremzēšanas u.c. parametriem. tās manas domas. pārējie auto - nu kā pārvietošanās līdzekļi labi, bet tie ir konvejiera produkti, kas domāti masām, tamdēļ arī tiek ekonomēts uz rāmja materiāla sastāvu, biezumu, etc. es personīgi izmēģināju vienu 93. gada opeli, pēc tam piesēdos jau pie sava 85g audi coupe quattro stūres un izvēle bija par labu audim (žēl tikai, ka man viņu pirmajā dienā sasita :( labs autiņš bija :(
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu - ????
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.