: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 1., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:18
lai nu ko es varētu izmest, bet grāmatas jau nu gan ne. pārdot.

(9 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]samantta
Date:1. Jūlijs 2008 - 00:58
(Link)
jā, es arī par to brīnos. jau no bērnības ieaudzināja, ka grāmata ir vērtība. labāk tad vismaz aiziet uz bibliotēku atdot.
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Jūlijs 2008 - 01:21
(Link)
uzdāvināt - jā.
atbrīvoties - no way, baby.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:1. Jūlijs 2008 - 09:25
(Link)
biblioteekaa jau tu it kaa uzdaavini - citiem lasītājiem :)
bet manās mājās bija tā, ka patiešām vairs nebija vietas, jo visi esam "grāmatu tārpi", tapēc vecākās, kuras patiešām nebūtu īsti aktuālas vai dikti mīļas - tās parasti aizved uz laukiem.
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Jūlijs 2008 - 10:52
(Link)
ak, jūs, laimīgie grāmatu tārpi! es ģimenē vienīgā uzskatu par nepieciešamību nopirkt pa grāmatai vai aiziet uz bibliotēku, tāpēc, kamēr es vēl nepelnu tik daudz, lai vienu istabu mājā veltītu mājas bibliotēkas izveidei, es nemaz nezinu, kā tas ir, - kad ir tik daudz grāmatu, ka nav, kur likt. bet tas man neliedz pašausmināties par tiem jaunekļiem, kas komūnā [info]pa_leeto raksta, ka taisa "tīrīšanu grāmatu skapī".
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:1. Jūlijs 2008 - 11:59
(Link)
Es Tevi saprotu. Laiku pa laikam es mēdzu ieklīst kādā grāmatnīcā un skumjām acīm lūkoties uz visām tām brīnišķīgajām grāmatām, kuras es varētu nopirkt, ja būtu vairāk naudas. Jo kopš aizgāju no mājām, man jaunajā mājvietā nav grāmatu. Arī man gribētos istabu ar grāmatām (chuckle).
Bet bibliotēkās nerādos, jo man ir akūta nenodošanas slimība. Nespēju tam tikt pāri no bērnības :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Jūlijs 2008 - 13:01
(Link)
man arī.
neesmu nodevusi divas grāmatas jau kopš pagājušā gada, un tādēļ nevaru tur rādīties un paņemt jaunas. un kauns aiznest un atdot, nu.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:1. Jūlijs 2008 - 13:28
(Link)
man parasti palīdz ļoti emocionāki stāstītais stāsts par pārvākšanos, kuras rezultātā grāmata tikusi kaut kur nobāzta un aizmirsta. turklāt man ir tā jaukā - es esmu vainīga, nelaimīga un to apzinos, izteiksme - tad visi piedod un pat atļauj nemaksāt.

[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Jūlijs 2008 - 13:44
(Link)
es parasti uzreiz jautāju, vai man jāmaksā soda nauda, un tad viņi kaut kā neprasa, tikai piekodina, ka šitā gan nevajagot darīt :)
From:(Anonymous)
Date:1. Jūlijs 2008 - 14:50
(Link)
Es gan tos jaunekļus saprotu. Man pašai mājās grāmatas stāv katrā plauktā 3 rindās un zem galdiem visādās kartona kastēs no datoriem un televizoriem apsegtas ar galdautiem, lai vismaz acīs tā nemetās. Kur lai to visu liek? Man nepatīk bibliotēkas, tāpēc visu pērku. Bet kaut kad taču tā vieta mājās beidzās. Un ne jau vienmēr visas grāmatas ir tādas, kuras tik ļoti patika, ka gribēsies pārlasīt otrreiz. Kāpēc lai nepārdotu, lai atbrīvotu vietu jaunām grāmatām? Es nesen uztaisīju sarakstu ar grāmatām, kas man ir, jo citreiz aizmirstas vai tāda man ir vai nav. Man ir 1213 grāmatas. Ja Tev ir vieta, kur to visu civilizēti izvietot, tad Tu esi viena varen laimīga meitene! :)

> Go to Top
Sviesta Ciba