: who's that girl? - .bet tagad es apsveru iespēju sevi caurdurt.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 24., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:00 - .bet tagad es apsveru iespēju sevi caurdurt.
Es sapratu, ka man patīk rokassprādzes tajā mirklī, kad mammas brāļa sieva man vārdadienā vienu tādu uzdāvināja. Tas bija Ibero bižutērijas veikaliņš, milzīgas ēkas trešajā stāvā, starp frizētavu un datorzāli. Sudrabota ķēdīte ar pieciem akmentiņiem. Ļoti skaista. Atceros, kad Prāta Vētra piedalījās Eirovīzijā, tā rokassprādze bija man ap roku, un es satraukti knibinājos ap to. Drīz pēc tam es to kaut kur pazaudēju.
Otro rokassprādzi es iegādājos pati, brāļa vidusskolas izlaidumam par godu. Neatceros, kur pirku. Salūza izlaiduma dienā. Neizturīgs āķītis. Bet skaista bija. Vēl tagad kaut kur mājās ir.
Trešo rokassprādzi.. Ar trešo rokassprādzi ir stāsts. Stāsts no Grieķijas kalnainajām zemēm un rotaslietu darbnīcas. Īpašnieks vienkārši paņēma to rokassprādzi un iemeta manā suvenīrmaisiņā, noteikdams - Skaista dāvana skaistai sievietei. Man bija sešpadsmit gadu. Tā rokassprādze tagad guļ man plauktā, sadalīta detaļās, jo viens vīrišķis mani nokaitināja un es viņam tik izjusti iesitu, ka rokassprādze vienkārši saplīsa. Skumji.
Ceturto rokassprādzi es dabūju šovakar, no saulainās Spānijas, no Santiago de Compostela. Brālis tik noteica, - Man likās, tev varētu patikt. Viņam izdodas trāpīt mērķī. Šokolādes konfekšu kastīte (kurā bija tikai piecas konfektes, kas bija pasakaini garšīgas), kuru viņš man atveda no Vācijas, man joprojām kā izstādes eksponāts stāv plauktā.
Es neteikšu, ka diamonds are a girl's best friends, bet rokassprādzes is something like that man.
Varētu beidzot arī auskarus izmēģināt.



Mūzika: Malice Mizer - Gekka No Yasoukyaku

(10 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Oktobris 2005 - 23:17
(Link)
un tava Romas kaklarota, neaizmirsti to. un gredzens ir ļoti skaists, tas gan. rotaslietām no citām zemēm ir to zemju valdzinājums tomēr, jā. un mazs stāsts :)

ak dievs, es ar savu žetongredzenu rokassprādzi jau jūtos kā ziemassvētku eglīte..
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Oktobris 2005 - 23:25
(Link)
ou šit.
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Oktobris 2005 - 23:34
(Link)
mhm :)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:25. Oktobris 2005 - 08:15
(Link)
Ar auskariem tu vismaz nevienam nevarēsi sist :/
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Oktobris 2005 - 18:36
(Link)
jā, es varēšu tikai atraut sev gabalu no auss, kaut kur ieķeroties :)
From:[info]zathura
Date:25. Oktobris 2005 - 10:03
(Link)
jā, es ar gribu rokas... kaut ko! Sprādzi vai ko nu tur var tādu dabūt virsū, kas būtu gana OK un vīrišķīgi. Jau kādu gadu mocos, jo nekad neesmu nēsājis nekādas rotaslietas un tagad atrast sev latvijā uz rokas liekamu rotu savai gaumei - mission impossible. Tāds neaptēsts vīrelis.. :-)
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Oktobris 2005 - 18:37
(Link)
draudzības jostiņu? :)
From:[info]zathura
Date:25. Oktobris 2005 - 23:21
(Link)
mm, draudzības jostiņu?!?! nav īsti jausmas, kas tas ir, bet izklausās mīļi :-)..

šodien kā reiz redzēju teātrī "Aukstuma potes" vienam no varoņiem bija tāds interesants kaut kādu apsēju kopums, kas man varētu patikt. JāpaInterneto laikam - varbūt rodas kādas idejas :-)
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Oktobris 2005 - 23:28
(Link)
tā ir jostiņa (aproce), kuru divi draugi uztaisa paši savām rokām un tad apmainās. sākumskolā bija tāds gājiens, pati biju piemirsusi.

"interesants apsēju kopums" asociējas tikai un vienīgi ar krāsainām marlēm :)
From:[info]zathura
Date:25. Oktobris 2005 - 23:31
(Link)
heh, tagad tās draugu saitītes izklausās vēl labāk - jo kā reiz bija vēlme, lai tai rotai ir kāds tuvs/peronīgs piesitiens.

bet marles tās nebija gan. Tur bija kaut kādas ādas aproces (gandrīz kā pilksteņu siksniņas - divas) un tad vēl tādas ar kaut kādiem kauliņiem un tādas kā krāsainas. Kopā izskatījās ok, gandrīz vai tā, kā man pašam liktos pieņemami! :-)

> Go to Top
Sviesta Ciba