: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 17., 2024


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:27

(17 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]polija
Date:17. Maijs 2024 - 16:15
(Link)
a kāpēc sausais? A kas ir bez sulfātiem?
a kāpēc bez sulfātiem?
A NEutral ir sulfāti? :D Izlasīju sastāvu, nesapratu. :D Es to vnk lietoju, jo tam gandrīz nav smaržas.

Es vnk lietoju jau kaut kādus gadus 10 vai tml Neutral un nezinu bēdu. Bet es mazgāju reti, sausi mato toč nav problēma - drīzāk aizlaižu, kamēr sataukojas. Jo nu bizē, kurš tad redz. :D
Bet nu tā, ja amzgā 1x 5 dienās vai retāk, tad jāmazgā 2x. Tb vispirms puto, izskalo, to, kas tur necik neputojas. un tad otru reizi - pietiek pat pavisam drusku šampūna un jau ir gan normālas putas, gan izmazgā labi.

Meitai ir Neutral Kids - tas vēl mazāk puto. Esmu kādu reizi sev iegāzusi un "par vāju". Bet meitas matiem kā reiz. Viņa gan aizlaiž pavisam - jo piespiest izmazgāt matus izdodas 1x 3-4 nedēļās. Tad arī pirmajā reizē neputo.
[User Picture]
From:[info]f
Date:18. Maijs 2024 - 08:46
(Link)
aha, ir Neutral ir tāds - Sodium Laureth Sulfate, ar uzsvaru uz sulfate. ķipa, šitais sulfāts (un laikam arī citi, bet šis ir izplatītākais populārajos šampūnos) baigi labi puto un attīra, bet arī sausina matus, kas var novest pie to lūšanas.

diemžēl man ar taukainiem matiem nav tik veselīgas attiecības kā tev, tāpēc es neciešu, ja tie taukojas, līdz ar to novedot pie apburtā loka, ka tu dari visu, lai tie nebūtu taukaini, tos pārsausini, un rezultātā tie ne tikai ātri taukojas, bet vēl arī ir aplūzuši/izkrituši/ejnusazin,bet no like.
From:[info]hessin
Date:19. Maijs 2024 - 08:23
(Link)
man arī bija mūžīgi taukauni mati, kuri jāmazgā katru dienu. Viskaut ko mēģināju līdz nepmanīju, ka mati (uz vecumu?) nu ir sausi. Bet lūzt it kā nelūzt. Pagaidām vislabāk patīk šampūns&kondicionieris no šīs sērijas (pārējo nemēģināju), drogās var nopirkt
https://www.schwarzkopf-professional.com/gb/en/care/bonacure/moisture-kick/shampoo.html
From:[info]polija
Date:19. Maijs 2024 - 08:52
(Link)
Nu vispār jau tak zini, ka retāk mazgājot, arī mazāk taukojas. Nevajag vilkt līdz 5-7 dienām. Vajag optimālo atrast.
[User Picture]
From:[info]f
Date:19. Maijs 2024 - 09:44
(Link)
i know. es biju starp tiem, kas varēja mazgāt matus reizi 5 dienās. un to pašu teicu citiem :D bet es neciešu nekuplus, plakanus matus. un kad taukaini, tad man viņi niez. i just can't.

izmagāju matus piektdien pusdienlaikā, principā pēc sajūtām gribētos mazgāt šodien, bet rīt "jārādās cilvēkiem acīs", tāpēc mazgāšu rīt no rīta. lūk arī mans limits.

> Go to Top
Sviesta Ciba