: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 15., 2024


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:27
nopirku dorminormu for sweet dreams, citādi šī neizgulēšanās liek man domāt par to, cik tālu palicis līdz fight club līmenim. so uncool. ceru, ka rīt acis beidzot atvērsies, citādi jaunais gads sācies pavisam neenerģiski.

kad es nolieku galvu uz spilvena ap 22.30 un visu izslēdzu, tad pēkšņi miegs ir kā ar roku noņemts un prātā sāk joņot domas. no vienas tēmas tās lec uz nākamo un uzņem apgriezienus kā centrifūga. pēc pusotras stundas es ieslēdzu fonā kaut ko redzētu, lai ir ko klausīties un novērstos no savām domām. bez efekta. tad es ieslēdzu kaut kādu chillout miega pleilisti. pēc 38 minūtēm es nodomāju, ka varbūt tas ir pārāk ātrs čilauts. sameklēju vēl lēnāku. tas sola, ka pēc 3 minūtēm es būšu atlūzusi saldā miegā. bez efekta. kaut kādā brīdī es laikam tomēr aizmiegu, bet cikos, nezinu. pamostos nogurušām acīm.

citādi - šodien pirmā diena 2024. gadā, kad atgriežos pie iepriekšējā ritma.

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:15. Janvāris 2024 - 22:39
(Link)
esmu mocījusies ar nevarēšanu iemigt kopš agras bērnības. pirms pāris gadiem atklāju, ka man palīdz guided meditation for sleep. galvenais atrast balsi kas neriebjas un vēlamajā garumā (man der tādas, kas ir 20-25 min garas, ar īsākām nepietiek).
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Janvāris 2024 - 17:57
(Link)
izsaku līdzjūtības... mani "miega traucējumi" droši vien ir karma par to, ka domājusi, ka aizmigšana ir atkarīga tikai no tā, cik laicīgi noliecies gulēt un vai esi izslēdzis visus ekrānus.

> Go to Top
Sviesta Ciba