|
Jūnijs 17., 2023
18:52
vakarpusē pēc labas pastrādāšanas ārā ir tāds noskaņojums, ka varētu pacept šašlikus un pasēdēt terasē ar aukstu šampanieti rokās. tikai negribās ne šašliku ēst, ne šampanieti dzert. nākamreiz varbūt jāsagatavojas tādam noskaņojumam ar kādiem kabačiem un ko tur vēl labi cept. un kādu mežezeru, vai? arī nē. mohito? hmm. varbūt.
|
Comments:
| From: | f |
Date: | 17. Jūnijs 2023 - 21:49 |
---|
| | | (Link) |
|
tur jau gan laikam tikai gaļu sanāk cept, ja? :)
Apcep gaļu un maizītes ar var fiksi apbrūnināt. Un klāt var arī dārzeņus un beigās maršmelovus.
| From: | f |
Date: | 18. Jūnijs 2023 - 10:16 |
---|
| | | (Link) |
|
maršmelovi! lūk, ko man vajag. kādus tu pērc? kas ir pārbaudīts un labs?
Bellini/mimozas! Un plānas grilēta baklažānu šķēles ar biezpienu un riekstiem
| From: | f |
Date: | 17. Jūnijs 2023 - 21:49 |
---|
| | | (Link) |
|
skan ļoti neparasti un garšīgi!
Vai zemeņu daikiri!!! Man tās mimozas godīgi sakot nenormāli ir iegaršojušās. Un bellini!!!
| From: | f |
Date: | 18. Jūnijs 2023 - 10:16 |
---|
| | | (Link) |
|
oooooh, zemeņu daikiri, cik sen neesmu to baudījusi, nom nom nom mimozas man arī patīk un tiešām ir aizmirstas :)
šīs runas par kokteiļiem liek man vēlēties draudzeņu kompānijā doties brančā testēt kokteiļus :)
Jā! Es gan esmu galīgi bankrotējusi bet arī gribētu
Grillēti šampinjoni. Saldējuma kokteilis 'ar jumtiņu'. |
|
|
Sviesta Ciba |