: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 7., 2023


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:46

(24 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Jūnijs 2023 - 21:37
(Link)
nav jau tā, ka tie mani privātie baloži, kurus es audzētu.
bez tam, man grūti noticēt, ka mazuļi viņai nokakājuši visu balkonu, ja vēl stāvu augstāk ir piektais stāvs un jumta kore, kur ir pilns ar baložiem. ko iesūdzēt tad? un ko iesūdzēt tur, kur neviens nedzīvo?

vispirms lai kāds parāda, kuru noteikumu esmu pārkāpusi un ja vēl atradīs normu, kur būs rakstīts, ka ir ok iznīcināt putnu ligzdu, kad tajā ir mamma ar mazuļiem, tāpēc, ka varbūt kāds putns no tās ligzdas ir noķēzījis kādam balkonu, tad mēs varam kaut kādu adekvātu sarunu uzsākt.

https://beztabu.tv3.lv/zverudarzs/berzkroga-iznicina-putnu-ligzdas-soda-naudas-var-nakties-maksat-pat-pusotru-miljonu/

From:[info]polija
Date:9. Jūnijs 2023 - 08:03
(Link)
Nu lielie jau tusē apkārt tiem mazajiem un dirš visu pēc kārtas. Ja tā būtu jumta mala, varētu vērsties pie apsaimniekotāja, lai uzstāda kaut ko, lai tie baloži tur nevar sēdēt - ir redzēti tādi segumi ar asumiem/tīkli vai tml..
Pēc Civivillikuma īpašnieks ir atbildīgs par visu, kas no viņa īpašuma ir izkritis, nokritis, izlijis utt, un atiecīgi skādi nodarījis. Netaisos sīkāk meklēt. Tas CL pants nav mainīts šķiet 90 gadus - burtiski).
Nu es domāju, ka, ja gribi kašķēties, un viņi gribēs kašķēties, gan jau ar mazuļu ligzdu nebūs grūti nofilmēt, ka tieši no jūsu balkona tur viss viņiem virsū krīt.
Tāpēc saku, ka adekvāta reakcija no Tavas/Jūsu puses arī būtu paskaidrot, ka sorrī ir mazuļi un tos nīcināt nevar tgd, nākamgad kko domāsim (un nu nmok arī domāt), nevis ieņirgt, ka viņi ir idioti, kuriem nez kāpēc nepatīk, ka sūdi lido balkonā..
Skaidrs, ka garāmlidojoša kaija arī var uzlikt kluci, kas trāpa tieši logā/jaunajos aizkaros vai dajebkur, bet nu - shit happens, bet ja no kaimiņa īpašuma regulāri happeno shits 24/7, tas ir bik cits stāsts.
Viņiem zinies arī nav tādu iespēju - paņemt savu balkonu un aizvākties citur. Vai pavasarī aiziet pašiem patrenkāt tos baložus Tavā balkonā (lai šamie tur neierīkotu to ligzdu).
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Jūnijs 2023 - 14:39
(Link)
tik daudz dusmu un naida.

> Go to Top
Sviesta Ciba