: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 9., 2023


[info]polija08:03
Nu lielie jau tusē apkārt tiem mazajiem un dirš visu pēc kārtas. Ja tā būtu jumta mala, varētu vērsties pie apsaimniekotāja, lai uzstāda kaut ko, lai tie baloži tur nevar sēdēt - ir redzēti tādi segumi ar asumiem/tīkli vai tml..
Pēc Civivillikuma īpašnieks ir atbildīgs par visu, kas no viņa īpašuma ir izkritis, nokritis, izlijis utt, un atiecīgi skādi nodarījis. Netaisos sīkāk meklēt. Tas CL pants nav mainīts šķiet 90 gadus - burtiski).
Nu es domāju, ka, ja gribi kašķēties, un viņi gribēs kašķēties, gan jau ar mazuļu ligzdu nebūs grūti nofilmēt, ka tieši no jūsu balkona tur viss viņiem virsū krīt.
Tāpēc saku, ka adekvāta reakcija no Tavas/Jūsu puses arī būtu paskaidrot, ka sorrī ir mazuļi un tos nīcināt nevar tgd, nākamgad kko domāsim (un nu nmok arī domāt), nevis ieņirgt, ka viņi ir idioti, kuriem nez kāpēc nepatīk, ka sūdi lido balkonā..
Skaidrs, ka garāmlidojoša kaija arī var uzlikt kluci, kas trāpa tieši logā/jaunajos aizkaros vai dajebkur, bet nu - shit happens, bet ja no kaimiņa īpašuma regulāri happeno shits 24/7, tas ir bik cits stāsts.
Viņiem zinies arī nav tādu iespēju - paņemt savu balkonu un aizvākties citur. Vai pavasarī aiziet pašiem patrenkāt tos baložus Tavā balkonā (lai šamie tur neierīkotu to ligzdu).

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba