: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 27., 2023


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:55
nez ko viņi raksta tajos maximas darba sludinājumos - ja tev patīk kaitināt klientus, izliekot nepareizas cenu zīmes vai arī neizliekot tās vispār, un ja vienaldzīga vai pat viegli rupja attieksme pret klientiem ir tava stiprā puse - tu esi tieši tas, kas mums vajadzīgs?
bet nu ne tikai mūsu maxima izceļas, arī citi.
atceros, kā druška atlidoja ciemos, un aizgājām cigaretes nopirkt narvesenā, kur uzreiz tāds: "ko vajag?" no uzlakotas pārdevējas.
druška pagriežas pret mani: "tagad jūtu, ka esmu latvijā."

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]dombrava
Date:27. Marts 2023 - 21:25
(Link)
Ilgi neesmu bijusi Maximā, jo vairs nav pa ceļam. Bet rajonā bija jauka kasiere, reizēm pārgurusi, bet viņa parasti aizmugurē stāvošajam pircējam pavaicāja aizdot man paldies karti, lai sanāk lētāk. Buja pretīmnākoša, pieklājīga. Varbūt viņiem trūkst darbinieku, tāpēc pietrūkst laika nomainīt cenu zīmes. Nu un cilvēki visādi, ne visiem augsta darba ētika. Paziņa stāstīja, ka Maximā slikti darba apstākļi esot, jo tur viņas draudzene uz brīdi strādājusi. Iekšējie resursi ir tik, cik ir. Atjaunot nav tik viegli, ja slikti darba apstākļi. Narvesenā varētu būt līdzīgi, bet daudz kas atkarīgs no vadītāja, kolēģiem. Tā nu ir, ka Latvijā pret klientiem izturas rupja, bet ir redzēti arī rupji klienti.
[User Picture]
From:[info]f
Date:28. Marts 2023 - 19:33
(Link)
zemāk pareizi raksta, ka problēmas cēlonis varētu slēpties veikala vadītājā, kura uzdevums būtu ieviest kārtību veikalā, bet vēl arī tas, ka cilvēkiem, kas tur strādā, šķiet, ka ir normāli izturēties nelaipni pret pircējiem, tāpēc, ka pašam slikts garīgais. nekas jauns tas nav, bet tā kā sūdzēties arī pie mums nav jēgas par sliktu servisu maximā, viss norm :D
[User Picture]
From:[info]sw
Date:28. Marts 2023 - 12:35
(Link)
Cik esmu dzirdējusi no Maximas darbinieku sarunām, ļoti daudz ir atkarīgs tieši no konkrētā veikaliņa vadītāja(-s), ja runājam par mazajām rajonu Maximām. Acīmredzot viņiem sistēma ir kaut kā tā organizēta.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:28. Marts 2023 - 12:43
(Link)
+ daudz.
Mūsu galā Maxima šobrīd ir jēdzīgākais risinājums, kaut vispār man šī ķēde ne visai. Turpat blakus esošais Rimi ir vienkārši briesmīgs - smird pēc puvuma, ļoti nelaipna attieksme...
[User Picture]
From:[info]f
Date:28. Marts 2023 - 19:28
(Link)
tam es pilnīgi ticu.

> Go to Top
Sviesta Ciba