: who's that girl? - : ķīpsala

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 12., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:17 - : ķīpsala
nu tas ķīpsalas pet expo ir absolūti māņi - nekādas dzīvnieku ekspozīcijas tur nenotiek, ja nu vienīgi tie daži truši un poniji.
visi kaķi un suņi, principā, bija necaurredzamos būros, un nemaz nebija domāti apskatei. redzēt viņus varēja, principā, tikai uzstāšanās laikā.
tā tika pozicionēta kā atpūtas iespēja visai ģimenei, bet zvērus tur gandrīz neredzējām.
izņemot tos mežoņus, kas tika ielaisti piepūšamajās atrakcijās, hehe, tur gan bija daži kā no ķēdes norāvušies. paldies meitenei, kas palīdzēja E tikt lejā pa pakāpieniem, kad viņam no tā mosh pit'a piemetās bailes.

pie ieejas vajadzētu visiem izsniegt troksni slāpējošas austiņas.

atmiņas būs, bet vēlreiz uz šo izstādi neraušos.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smille
Date:12. Novembris 2022 - 19:51
(Link)
Zvēriem svešu ļaužu pūļi ir milzīgs stress, es vispār nesaprotu, kā šāds pasākums var strādāt. (no pašu zvēru viedokļa, labi ka bija necaurredzamos būros, bet reklāma protams neadekvāta un zinu, ka mēdz būt ļoti uzkrītoša pa radio)
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Novembris 2022 - 21:41
(Link)
ieraugot tos dzīvniekus, protams, uzreiz saproti, ka viņiem stress, bet līdz tam mirklim es kaut kā neiedomājos to, jo nu, pet expo, jau kuru gadu notiek taču. ne tā es biju iztēlojusies šo pasākumu. un tas troksnis, kas tur valdīja, šausmas, jeibogu.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:12. Novembris 2022 - 21:46
(Link)
labāk paseko līdzi kkādam DinoZoo vai PetCity, viņiem bieži notiek mazas izstādes. arī divas dienas, bet mazākā zālē un tur pa lielam piedalās tie, kam vajag papīru un tur arī ir visādi šķirnes dzīvnieki, paglaudīt nevarēs, bet mierīgā vidē aprunāties ar audzētājiem. nu un visādi minizoo etc. vai lielais zoo (labāk darba dienā vai kad ir apmācies, būs mazāk cilvēku). un ir daži forši zooveikali kur var iet ekskursijās
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Novembris 2022 - 21:50
(Link)
mēs samērā čakli braucam skatīties dzīvniekus dažādos formātos, tā nu arī šim ir ķeksītis pievilkts :) mini zoo pagaidām ir izrādījušies labākie, tur visi dzīvnieki rokas stiepiena attālumā.

> Go to Top
Sviesta Ciba