: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 16., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:36
uz gaišās nots - tagad, kad nav pieslēgta apkure, ir īstais laiks lielajiem džemperiem. esmu tādus sapirkusies prāvu kaudzīti pēdējo gadu laikā, bet kaut kā taupīju tos ziemai, bet ziemā tādiem* nevar nevienu mēteli uzvilkt virsū un darbā karsti. bet tagad, lūk, tagad ir īstais laiks. ja vien nesaltu kājas un ēkās neveidotos mitrums un lieliska vide pelējuma sēnītēm, šāds laiks varētu pieturēties vēl ilgi (tikai mazliet vairāk saules).

*es arī nesaprotu, kā var staigāt žaketē ar mēteli pa virsu - kādam tā tiešām ir ērti vai arī tiek pieciestas neērtības?

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:16. Septembris 2022 - 09:17
(Link)
Kur tu pirki tos džemperus? Es tieši sapratu, ka man tadus vajag, jo man vispār ir tikai 3 džemperi, divi ķipa laungwear, bet izskatās pēc pidžamas, jo ir plīša un viens ar milzu sirsniņu, bet otrs ar pingvīnu un es to pingvīnu nevarēju nenopirkt. Un vēl man ir viena garā adītā jaka silta. Saprotu, ka ar šo nepietiks jo pat ja man vēl ir trīs garas adītas vestes, tas nekas neskaitās. Un tagad domāju kur lai dabū un cik man vajag un ka moš vajag arī flaneļa vai pūkainu pidzamu, bet visi tādi džemperi ir ar cietām uzšuvēm tieši uz krūtīm un es gribētu ko skaistu. Vai ar fliteru aplikāciju vai no tās pūkainās dzijas no kādas bērniem ada
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Septembris 2022 - 12:24
(Link)
pirku h&m un reserved, kad viņiem lielās atlaides (tās gan laikam ziemā ir), tad var aš trīsreiz lētāk nopirkt. tā ka tas tāds pirkums nākamajai sezonai sanāk.
[User Picture]
From:[info]kakjux
Date:16. Septembris 2022 - 12:41
(Link)
žakete un mētelis pa virsu tēmā - es varu staigāt un man ir ērti. bet mans mētelis ir vecs un apmēram 2 izmērus lielāks nekā tagadējā es :D līdz ar to - nav nekādu neērtumu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Septembris 2022 - 20:16
(Link)
tik un tā padusēs par daudz materiāla sanāk, man šķiet :)))

> Go to Top
Sviesta Ciba