: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 19., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:17
vot, viens brīdis, kad tiešām gribas ņemt un atmest ar roku, ir tad, kad nenotiek iziešana ārā no mājas. tad "šitās zeķes nē", tad "zābakus nē", tad "pie babas nē", tad "šito jaku nē" un "nē, šito arī nē", "kuru tu vilksi?" "abas!" un smejas, un tas tikai lasās ātri, kopumā tas aizņēma tik daudz laika, ka man pašai sataisīties atlika minūtes 10. parasti es sataisos pati un tad viņu, bet te "gribējām kā labāk" - vecmamma pati atbrauca viņam pakaļ un arī agrāk, lai viņu paņemtu. ha! as if! nu, kāpēc nevar trīsarpus gadīgus atstāt vienus mājās? šorīt točna gribējās.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:19. Jūlijs 2022 - 08:53
(Link)
Pret manējo palīdzēja "Ja muļļāsies, iešu viens, tu vari palikt mājās un izvēlēties sev jakas, zeķes, utt."
[User Picture]
From:[info]f
Date:19. Jūlijs 2022 - 21:11
(Link)
jā, nekas cits īpaši nestrādā, par teikšanu, ka dosies prom tāpat, bet arī tad tas nenozīmē, ka tūlīt būs gatavs. nezinu arī, vai tas ir labākais veids, kā dabūt bērnu pa durvīm ārā.
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:20. Jūlijs 2022 - 09:11
(Link)
Var tak izskaidrot, kas notiks, ja muļļāsies. Man tā bija problēma katru rītu, jo pēc bērna uz bērnu dārzu bija jāskrien uz autobusu uz darbu. Skaidrot, ka tētis ārā veselu studu sniegā/lietū sals, saslims un viss būs slikti. Beigās sīcis pats jau sekoja līdz pulkstenim - 8:05 ir vēlākais, kad iziet, ap 8:00 šis sāk plosīties, ka jāsteidzas, jāsteidzas :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Jūlijs 2022 - 11:36
(Link)
tās lielākās kavēšanās ir tad, kad ir novirze no status quo bērna acīs, un tā diemžēl gadās. parādās vecmamma no rīta gaitenī, piemēram.

tā jau es arī skaidroju, ka jāierodas laicīgi darbā, lai var pelnīt naudu un pirkt kaut ko garšīgu un mašīnas :)

> Go to Top
Sviesta Ciba