: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 23., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:41
kādu laiku atpakaļ man bija jārēķina neizmantotās atvaļinājuma dienas citiem darbiniekiem, tad man visu apstāstīja, un man likās, ka tagad esmu atvaļinājuma dienu rēķināšanas eksperts, bet izrādās, ka pat tas, kas šķiet taisnāks par taisnu, var beigās izrādīties apaļš. atvaļinājums mums ir - cik? četras kalendārās nedēļas, ja? nu lūk, un man iekrita tiem darbiniekiem tā, ka viņi ņēma precīzi tās četras kalendārās nedēļas, un tad nu, uz šīs empīriskās pieredzes balstoties, savā galvā izdomāju, ka šitā metode strādā mazliet citādi, nekā patiesībā, hehe.

paralēli tam es tomēr arī uzdevos ar jautājumu, kāpēc man jāņem atvaļinājums no pirmdienas līdz svētdienai, ja sestdiena un svētdiena tāpat ir brīvas. tā nu es iesniegumā rakstīju no pirmdienas līdz piektdienai (kad ņēmu nedēļas atvaļinājumu).

nezin kā es biju sadomājusies (jo tas sakrita ar man parādīto, ja darbinieks iet atvaļinājumā uz mēnesi; un grāmatvedis es neesmu), ka pienākas 28 kalendārās dienas, bet apmaksā no tām 20, kas ir darba dienas. man jau likās, ka kaut kāds nejēdzīgums, nu, ķip, kāda jēga noteikt, ka atvaļinājums ir 28 kalendārās dienas, ja apmaksā no tām tik un tā tikai 20. vakar, pavisam nejauši, es beidzot sapratu, kas ir kas (mazliet vairāk), paldies.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]bumsiic
Date:23. Maijs 2022 - 13:05
(Link)
Neaizmirsti svētku dienas izrēķināt ārā, ja tādas iekrīt. Nu, tobišs, pielikt brīvas dienas klāt.
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Maijs 2022 - 13:08
(Link)
tādas tik tieši pirms vai pēc atvaļinājuma :)
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:23. Maijs 2022 - 17:14
(Link)
kas ir kas? man nepielec
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Maijs 2022 - 17:50
(Link)
nu ka tās divas nedēļas tev jāizņem nepātraukti, grozi kā gribi, bet tās atlikušās tu vari izņemt, principā, tikai darba dienās, nevis divreiz pa septiņām dienām, no pirmdienads līdz svētdienai. ja tu izņem nedēļu no pirmdienas līdz piektdienai, nevis no pirmdienas līdz svētdienai, tad tev rezervē paliek vēl 2 dienas.
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:23. Maijs 2022 - 17:25
(Link)
Jā, vai ne? Labāk uzreiz būtu teikuši, ka ir 20 apmaksātas atvaļinājuma dienas un miers. Un tad viena daļa jāņem kā 2 ned pēc kārtas un pārējās kaut pa 1. Un, ka brīvdienas un svētki pa vidu neietilpst šajās 20 un ir bonusā :)


> Go to Top
Sviesta Ciba