: who's that girl? - : recycling

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 11., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:09 - : recycling
lasot atkritumu apsaimniekošanas likumu, mani uzmeklēja recycling latviskais ekvivalents (vismaz šī likuma autoru izpratnē) - reģenerācija.

reģenerācija - lietderīga atkritumu izmantošana.

(10 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:11. Maijs 2022 - 19:35
(Link)
Es arī esmu lasījis Atkritumu apsaimniekošanas likumu, un man liekas, ka "recycling" vairāk atbilst "pārstrādei" nekā "reģenerācijai". Reģenerācija sevī ietver arī atkritumu pārstrādi siltuma enerģijā, kas, man liekas, "recycling" jēdzienā neietilpst.
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Maijs 2022 - 21:28
(Link)
man arī tā izklausījās, bet pameklējot definīciju un skaidrojumu, izrādās, ka ietilpst! piemēram, https://en.wikipedia.org/wiki/Recycling (to es tikko paskatījos)
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:12. Maijs 2022 - 12:36
(Link)
Redz, kā! To es nezināju.

Kāpēc Tu lasi Atkritumu apsaimniekošanas likumu? Izklaides nolūkā? :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Maijs 2022 - 22:11
(Link)
sākās darba nolūkā, bet beidzās izklaides nolūkā :))
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:13. Maijs 2022 - 00:29
(Link)
Ha ha, nu Tu dod! Bet vispār Atkritumu apsaimniekošanas likums tiešām ir aizraujošs, man arī par to ir labas atmiņas, kā es, piemēram, mēģināju atšķetināt, ar ko atšķiras atkritumu pārstrāde no reģenerācijas, ha ha. Likumi ir kā rēbuss, kuram vienmēr var atrast atrisinājumu, ja vien pacenšas. :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Maijs 2022 - 08:46
(Link)
likumi nudien ir neatkārtojama lasāmviela. dažkārt šķiet, kā gan vispār var dzīvot, tos nezinot, tā taču tāda manevrēšana uz naža asmens :D bet to ir tik daudz, ka nav reāli sagaidīt, ka ikviens zinās katru likumu un mk noteikumu. bet ir prātīgi paskatīties un zināt, kādas iir tavas un citu tiesības un pienākumi :)
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:14. Maijs 2022 - 00:01
(Link)
Ja man būtu iespēja otrreiz piedzimt, izaugt un izvēlēties savu profesiju, es noteikti apsvērtu jurisprudenci - man ļoti, ļoti patīk, cik smuki strukturēti un loģiski ir normatīvie akti. Bet šajā dzīvē es jurists diemžēl neesmu, līdz ar to likumus es lasu tikai tik daudz, lai varētu izpildīt normatīvo aktu prasības, kas attiecas uz manu darbiņu.

Tu esi jurists?
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Maijs 2022 - 18:47
(Link)
es esmu darba aizsardzības speciālists, kam apakšā sagadīšanās pēc ir arī jurists, un abiem šiem daudz normatīvo aktu jāzina. liela daļa darbības tajā balstīta. eh, cik viņu ir daudz...
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:16. Maijs 2022 - 19:24
(Link)
Forši. Es esmu vides aizsardzības speciālists, un man arī ir jāzina daži normatīvie akti, lai gan, atklāti sakot, baigi dziļi es likumos neroku, jo gadījumā, ja es sevis gatavotajos dokumentos sarakstu muļķības, Vides dienests, kurš manus dokumentus izskata, vienmēr laipni norāda uz manām kļūdām, un tad man atliek tās tikai izlabot, līdz ar to likumu nezināšana man rada drusku vairāk darba, bet citādi daudz netraucē, izņemot varbūt tikai tik daudz, ka kļūdu pieļaušana mazliet pabružā manu reputāciju klienta acīs, kas ir lieta, no kuras es gan, ja iespējams, cenšos izvairīties, bet nav arī pasaules gals, ja tā notiek.
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Maijs 2022 - 22:09
(Link)
re kā, saistīti!

visus tāpat nevar zināt. galvenais atcerēties, ka tie ir un zināt, kur tos meklēt :)

> Go to Top
Sviesta Ciba