: who's that girl? - : ukraina, karš

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 3., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:24 - : ukraina, karš

(18 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kemune
Date:3. Marts 2022 - 11:58
(Link)
Labi, taisnība, ka es neprecīzi izteicos. Drīzāk tas, ka jautājums ir provokatīvi un miglaini noformulēts - ar lāci kur un kādos apstākļos? Latvijā lācis nevienu neplosīs, un pati situācija, ka "tu satiec lāci" jau nozīmē pamatīgu novirzi no normas, jo lācis te normāli baidās un pats jau ir notinies laicīgi. Tur pabļaustīšanās un lēna atkāpšanās varētu mierīgi atrisināt jebkādas domstarpības. Bet mans iebildums bija pret "urbāno psihoterapiju", ka atbilde uz tādu jautājumu varētu jebko liecināt par to, kā cilvēks rīkojas stresa situācijās.
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:3. Marts 2022 - 12:04
(Link)
es esmu burtiskāka un tagad aizrautīgi lasu par visu trīs lāču uzbrukuma paradumiem. interesanti, vai dzīva ziņkāre par dzīvnieku uzbrukumiem cilvēkiem par mani liecina ko sliktu vai vienkārši to, ka jebkura aizbēgšana no realitātes ir ok?

nesen noklausījos aklā randiņa sarunas, kur beibe džeku "testēja", sākumā prasot uz pieres uzvilkt astotnieku, un tad analizējot to, pēc tam liekot atcerēties pēdējo reizi, kad bijis laimīgs, un pēc tam skaidrojot, ka tā pārbauda, vai viņš nav sociopāts, jo sociopāti neko nejūtot, laimi arī ne. vajadzēja ieteikt to lāci.

> Go to Top
Sviesta Ciba