: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 21., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:10

(10 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:21. Janvāris 2022 - 22:26
(Link)
Kādas vistas detaļas tev ir?
[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Janvāris 2022 - 22:44
(Link)
es domāju kaut kādus šķiņķīšus. un cepeškrāsnī samest (salikt) cepammaisā. tik negribas, lai viss sadeg, un gribas kaut ko vēl, ne tikai vistu un ananāsus.
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:22. Janvāris 2022 - 01:16
(Link)
Ar apceptām olu nūdelēm, nom nom nom. Es kādriez kko līdzīgu mēdzu pirkt iekš Woki toki - olu nūdeles ar cāli saldskābajā mērcē, mmm. Pilnīgi žēl, ka tās bodītes tikpat kā iznīkušas, bija laba manta. Katrā ziņa es neiebilstu, ja viena tāda bodīte atrastos pie manas mājas, haha.
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Janvāris 2022 - 12:15
(Link)
zomg, deliciousness! a kādu gabaliņus šim labāk, receptē thigh fillets, bet tās jau tās pašas filejas vien ir, ne? kaut gfan ar šķiņķīti bez kaula un ādas varētu būt vienlīdz labi. vai ar kājiņām? man besī filejas, viņas sausas un dārgas.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:22. Janvāris 2022 - 12:29
(Link)
thigh fillets ir atkauloti šķiņķi bez ādas :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Janvāris 2022 - 12:49
(Link)
redz, es jau zināju, ka tu visu zini :)
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:23. Janvāris 2022 - 20:49
(Link)
zinu tikai to, ka Tu mani iedvesmoji uztaisīt saldskābo vistu. No filejām gan, jo laika gaitā esmu piešāvusies tās ideāli izcept (hint: tas jādara uz lielākās iespējamās uguns, nepārblīvējot pannu. Kādreiz jau gadījās nedacept, bet tagad vairs ne, sanāk forši un sulīgi).

Bet vispār tai lapā diezgan daudz foršu recepšu, kas nav super sarežģītas. Karijiem gan reizēm vajag specsastāvdaļas, bet pārējais viss ir diezgan vienkārši. Un parasti autore iebāž ekstra dārzeņus, jo pašai bērni.

> Go to Top
Sviesta Ciba