|
Janvāris 21., 2022
Comments:
Kādas vistas detaļas tev ir?
| From: | f |
Date: | 21. Janvāris 2022 - 22:44 |
---|
| | | (Link) |
|
es domāju kaut kādus šķiņķīšus. un cepeškrāsnī samest (salikt) cepammaisā. tik negribas, lai viss sadeg, un gribas kaut ko vēl, ne tikai vistu un ananāsus.
Ar apceptām olu nūdelēm, nom nom nom. Es kādriez kko līdzīgu mēdzu pirkt iekš Woki toki - olu nūdeles ar cāli saldskābajā mērcē, mmm. Pilnīgi žēl, ka tās bodītes tikpat kā iznīkušas, bija laba manta. Katrā ziņa es neiebilstu, ja viena tāda bodīte atrastos pie manas mājas, haha.
| From: | f |
Date: | 22. Janvāris 2022 - 12:15 |
---|
| | | (Link) |
|
zomg, deliciousness! a kādu gabaliņus šim labāk, receptē thigh fillets, bet tās jau tās pašas filejas vien ir, ne? kaut gfan ar šķiņķīti bez kaula un ādas varētu būt vienlīdz labi. vai ar kājiņām? man besī filejas, viņas sausas un dārgas.
thigh fillets ir atkauloti šķiņķi bez ādas :)
| From: | f |
Date: | 22. Janvāris 2022 - 12:49 |
---|
| | | (Link) |
|
redz, es jau zināju, ka tu visu zini :)
zinu tikai to, ka Tu mani iedvesmoji uztaisīt saldskābo vistu. No filejām gan, jo laika gaitā esmu piešāvusies tās ideāli izcept (hint: tas jādara uz lielākās iespējamās uguns, nepārblīvējot pannu. Kādreiz jau gadījās nedacept, bet tagad vairs ne, sanāk forši un sulīgi).
Bet vispār tai lapā diezgan daudz foršu recepšu, kas nav super sarežģītas. Karijiem gan reizēm vajag specsastāvdaļas, bet pārējais viss ir diezgan vienkārši. Un parasti autore iebāž ekstra dārzeņus, jo pašai bērni. |
|
|
Sviesta Ciba |