: who's that girl? - : kabači

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 15., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:25 - : kabači

(3 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:15. Augusts 2021 - 09:46
(Link)
1) ņem 2 kg kabačus, sagriez vēlamos gabalos, uzber virsū 2 glāzes (vai mazāk, es bēru mazāk, lai nav baigi salds) cukura un 2 ēd. k. sāls, gaidi lai atsulojas.

2) to atsulojušos sulu gāz katlā (kabači paliek bļodā, kad atsulojas vēl, gāz vēl katlā), pielej 2 glāzes eļļu, uzkarsē, met iekšā 5 strēmelēs sagrieztas sīpolgalvas, cep 5 minūtes.

3) piemaisi 2 ēd.k. tomātu pastas

4) tad piemet klāt 4 vai 5 vai mazāk, kā vēlies, kabačiem līdzīgos gabalos sagrieztas paprikas, cep 5 minūtes.

5) un tad piemet tos kabačus, cep 5 - 8 minūtes (jāskatās, lai paprika pamīksta jau ir un kabači arī; līdz galam viņi pēc tam sagatavojas burkās)

6) tad noslēdz uguni nost un pielej klāt pusglāzi etiķa.

7) liec burkās!

man sanāca 6 dažāda izmēra burciņas, dažas 500 ml, dažas tās, kas lielākas.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Augusts 2021 - 08:27
(Link)
upd. cukuru droši var mazāk :)

> Go to Top
Sviesta Ciba