: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 15., 2021


[info]f09:46
1) ņem 2 kg kabačus, sagriez vēlamos gabalos, uzber virsū 2 glāzes (vai mazāk, es bēru mazāk, lai nav baigi salds) cukura un 2 ēd. k. sāls, gaidi lai atsulojas.

2) to atsulojušos sulu gāz katlā (kabači paliek bļodā, kad atsulojas vēl, gāz vēl katlā), pielej 2 glāzes eļļu, uzkarsē, met iekšā 5 strēmelēs sagrieztas sīpolgalvas, cep 5 minūtes.

3) piemaisi 2 ēd.k. tomātu pastas

4) tad piemet klāt 4 vai 5 vai mazāk, kā vēlies, kabačiem līdzīgos gabalos sagrieztas paprikas, cep 5 minūtes.

5) un tad piemet tos kabačus, cep 5 - 8 minūtes (jāskatās, lai paprika pamīksta jau ir un kabači arī; līdz galam viņi pēc tam sagatavojas burkās)

6) tad noslēdz uguni nost un pielej klāt pusglāzi etiķa.

7) liec burkās!

man sanāca 6 dažāda izmēra burciņas, dažas 500 ml, dažas tās, kas lielākas.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba