|
Augusts 15., 2021
f | 09:46 1) ņem 2 kg kabačus, sagriez vēlamos gabalos, uzber virsū 2 glāzes (vai mazāk, es bēru mazāk, lai nav baigi salds) cukura un 2 ēd. k. sāls, gaidi lai atsulojas.
2) to atsulojušos sulu gāz katlā (kabači paliek bļodā, kad atsulojas vēl, gāz vēl katlā), pielej 2 glāzes eļļu, uzkarsē, met iekšā 5 strēmelēs sagrieztas sīpolgalvas, cep 5 minūtes.
3) piemaisi 2 ēd.k. tomātu pastas
4) tad piemet klāt 4 vai 5 vai mazāk, kā vēlies, kabačiem līdzīgos gabalos sagrieztas paprikas, cep 5 minūtes.
5) un tad piemet tos kabačus, cep 5 - 8 minūtes (jāskatās, lai paprika pamīksta jau ir un kabači arī; līdz galam viņi pēc tam sagatavojas burkās)
6) tad noslēdz uguni nost un pielej klāt pusglāzi etiķa.
7) liec burkās!
man sanāca 6 dažāda izmēra burciņas, dažas 500 ml, dažas tās, kas lielākas.
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |