: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 29., 2021


[info]extranjero13:12
Es nekādi nespēju redzēt, kā Austrālija ir malači, ja nu vienīgi tas ir ironiskā nozīmē – represīvo pasākumu pirmrindnieki, kas aizlieguši izbraukt cilvēkiem un faktiski tur viņus lielā cietumā.

Ja ir domāts, ka šie pasākumi ir vienīgais veids, kā ierobežot kovidu, tad diemžēl tā nav. Ir citas valstis (piemēram, Kuba), kurās vīrusa nav ievērojami daudz vairāk nekā Austrālijā, bet viņi neuzliek tik drakoniskus ceļošanas ierobežojumus. Kas ir ironiski, ka Kuba bija valsts, ka neļāva izbraukt saviem valsts pilsoņiem, un joprojām ir ļoti slikti pārvaldīta sociālistiska valsts.

Un pēdējie notikumi liecina, ka viņi ir vēl lielāki idioti, jo nespēj pat savās izolācijas viesnīcās nodrošināt adekvātu ventilāciju, tas ir, neņem vērā aerosolu izplatības teoriju. Es domāju, ka Austrālijai ir mazs izplatības līmenis vienkārši tāpēc, ka viņiem paveicās. Protams, palīdz tas, ka tā ir sala. Bet pat Latvijai pirmajā vilnī bija maza izplatība, un ne jau tāpēc, ka politiķi bija gudri rīkojušies, bet tāpēc, ka vienkārši paveicās.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba