: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 26., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:02
vakar nomodā līdz pusnaktij noturēja the woman in the window, kur man patika viss, izņemot pašas beigas, kas tāda stila filmai bija mazliet par daudzsološu.

Tags:

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:26. Maijs 2021 - 22:26
(Link)
Izstāsti man sižetu ar spoileriem! Es neskatīšos, man nervi par švaku, bet gribu zināt kas tur bija :D var slēpt vai dzēst, man komentāri nāk uz pastu
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Maijs 2021 - 13:15
(Link)
man pilnīgi negribas stāstīt ar spoileriem :)) saspenss ir labs, bet arī patīk tieši, laikam, nezinu, kas tas skaitās - operatora darbs. labs vizuālais pārdzīvojums, kas nodod sajūtas.

anna foksa jauc kopā visādas halucinācijas izraisošas tabletes kopā ar alkoholu, un ne vienmēr visu atceras, bet kad viņa redz, kā pa logu nogalina viņas nesen iepazītu sievieti, citi liek viņai nodomāt, ka tā bijusi tikai halucinācija. nu, nē, es negribu spoilot. pateikšu tikai to, ka, manuprāt, tas nemaz nav vienīgais svarīgākais. vēl ir īrnieks pagrabstāvā. vēl ir kaimiņu puika. vēl ir viņas pašas fobija un notikums, kas to izraisījis.
[User Picture]
From:[info]217
Date:27. Maijs 2021 - 15:48
(Link)
starp citu, nav pārāk bailīgi. (es esmu totāla zaķpastala, šausmenes vispār neskatos un no trilleriem tikai vieglākos) ja neskaita pāris jumpscares, tad nav diez ko baisi.
[User Picture]
From:[info]217
Date:27. Maijs 2021 - 15:53
(Link)
man sākumā patika, bet jau pirms puses sāka palikt nedaudz skaidrs par to notikumu, kas visu izraisīja. tad bija viss par ilgu kopumā. un beigās šķita, ka viņi to, kurš bija pie vainas, aiz ausīm pievilkuši, nu tā, ka no 0 pēkšņi līdz 100 aizleca ļaunais tēls un nešķita, ka tas ir pamatoti, laikam prasījās, lai tas lēnām tiktu atklāts. jo citādi bija sakūta, it kā stāsts būtu par Anniņu, kur filmas sākumā rāda kā viņa spēlējas ar lellēm, un visu filmu piestrādā zupas virtuvē un tad pēdējās 2sekundēs pēkšņi parāda, ka viņa ir sērijveida slepkava, kas nogalina zīdaiņus un ēd katru vakaru. nu aptuveni tāda sajūta bija pēc beigām

> Go to Top
Sviesta Ciba