: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 6., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:17
un es gribētu, kaut man tas nebūtu jāatzīst, bet mans pacietības mērs ir pilns. varbūt citi divdesmitgadīgi kaķi ir citādi, arī no temperamenta droši vien ir atkarīgs, bet man jau iekšās sāk vārīties, kad kārtējo reizi jāiet pēc mazgāšanas līdzekļiem un jāmēģina atberzt tas lamināts un jāmēģina izvēdināt smaka. dažviet lamināts jau ir uzblīdis., and we know what that means. viņa ir spējīga aiziet līdz podam, bet, zinot viņu, viņai vienkārši ir vienalga. un pietiek nebūt istabā, kā viņa nepapūlēsies aiziet līdz podam. tas turpinās jau vairāk kā gadu, tā ka, jā, sāk piebesīt. es ceru, ka viņa pati arī grib aiziet no šīs saules, jo man šķiet, ka tas laiks strauji tuvojas, lai piedod man visi labie kaķi un viņu dievi.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:6. Maijs 2021 - 14:32
(Link)
Nu, divdesmitgadīgam kaķim var būt arī demence. Prāts noveco ne tikai cilvēkiem. Ja neiroloģiska vaina, ir zāles, ko var palietot (ja var iedot), bet pa lielam izklausās ka viss iet uz galu. Manā istabā pie vecākiem arī grīda šitā cieta, tikai sunītis bija pie vainas. Iesaku aprunāties ar saimnieci dot sev gana laika atvadīties, jo nu brīnums mazticams
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:6. Maijs 2021 - 23:13
(Link)
20 gadi jau tāds ļoti cienījams vecums :)

visi kaķi jau ir labi, tik katram sava audzināšana un tā robeža, ko viņš drīkst pārkāpt.
From:[info]lapsamaza
Date:7. Maijs 2021 - 10:52
(Link)
ooh- cik ļoti es Tevi saprotu!! Manējam gan ir (tikai) 17 gadi un es vienkārši netieku galā!.. Visi iepriekšējie gadi ir bījuši sīkums un tīrā izklaide salīdzinot ar šo pēdējo. Tāds melns tiem ilgdzīvotājiem tas beigu posms.
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Maijs 2021 - 12:26
(Link)
lūk, lūk. paldies par sapratni, appreciated. un vēlu spēkus!
From:[info]lapsamaza
Date:7. Maijs 2021 - 13:05
(Link)
Paldies, abpusēji!

> Go to Top
Sviesta Ciba