: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 9., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:21
man ir pilnīgs love/hate relationship ar šūšanas kursiem, un vairāk hate, nekā love, es pat teiktu, ka tur nav necik no love palicis. mēs mācamies attālināti uzņēmējdarbību un darba drošību, un, it kā ar to nepietiktu, tur ir patstāvīgie darbi un testi, kuriem jāatrod laiks, kuru man nebija paredzēts atrast. vakar es jau biju absolūti gatava no šitā balagāna atteikties, bet uzņēmējdarbības pasniedzēja mani uzmundrināja un ar savu pretimnākšanu tomēr nosvēra svaru kausus uz palikšanas pusi.

man šķita, ka pieaugušā vecumā varēšu iet uz kursiem, kas sagādā prieku, bet, izrādās, ka attālināta šūšanas mācīšanās ir viens vienīgs stress. vienīgie kursi, kas man sagādāja patiesu prieku, bija imidža dizaina kursi, un kaut arī tiem beigās bija pārbaudes darbs, tas bija patīkams satraukums.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mufs
Date:9. Aprīlis 2021 - 14:30
(Link)
man arī šodien sākas attālinātās nodarbības, par ko es biju sekmīgi aizmirsusi, cik ļoti tas mani biedē, bet tagad Tu atgādināji.
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Aprīlis 2021 - 14:45
(Link)
uz gaišās nots - jums noteikti būs pavisam maz nodarbību attālināti, līdz ar to izpaliks visādi fakini testi un mājasdarbi. vismaz mums sola vēl 3 nodarbības attālināti un tad - klātienē.

p.s. sorry :)
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:12. Aprīlis 2021 - 08:09
(Link)
Mums atsūtīja ziņu, ka drīkstam lauzt līgumu un saņemt naudu atpakaļ un pieteikties atkārtoti nākamajā projektā,maijā (ar uzsākšanu septembrī). Iemesls, ja turpinām, var sanākt,ka neatļauj valdība klātienes nodarbības tik, cik paredzēts (man līdz martam jāmācās) un tad mācības tiks izbeigtas bez zināšanām un, bez diploma.

Es vispār tikai dēļ klātienes praktiskā pieteicos. Ja tas var izpalikt, tad nav jēgas.
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2021 - 12:53
(Link)
es dzirdēju, ka šī skola negribot laist garām naudu. un lai arī tam nevajadzētu nozīmēt, ka tā dēļ cieš mācības, bet šis ir tieši tas gadījums.

būtu mums izdarījuši tāpat, kā jums, un āmen!

> Go to Top
Sviesta Ciba