: who's that girl? - : VBeam, Era Esthetic

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 13., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:37 - : VBeam, Era Esthetic
tātad, ierados minūti minūtē 12:30, atvainojos par kavēšanos, viņi teica, tas nekas, tad paskatījās savā grafikā un teica, ka pēc viņu datiem, mana vizīte bija 12:00. man, savukārt, ir lapiņa, kur rakstīts, ka jābūt 12.30. bet īsziņā, kuru viņi atsūtīja, bet kurai es izlasīju tikai beigas, kā izrādījās, nudien bija rakstīts 12:00. anyways, es tomēr tiku un tiku uzreiz. uzvilka man tādas kā solārija brilles, tikai tām neko nevar redzēt cauri, un tad mani izpļaukāja ar lāzeri. es teikšu, ka tas nudien sāp tā, it kā tev uzvilktu ar gumiju. daktere teica, ka visvairāk sāp deguns. tā arī bija, kaut gan degunu man pat neapstrādāja, tikai pie deguna. jo tālāk no deguna, jo mazāk sāp. bet mazāk kā 20 minūtes, un procedūra ir cauri. nākamais pieraksts pēc četrām nedēļām, rovno.

seja nebija tik apsārtusi, kā es gaidīju. patiesībā, tūlīt pēc procedūras tā bija gandrīz tikpat sarkana, kā pirms. kņudēja. es pat teiktu, ka dega. un ir sajūta, ka savilkta āda. tagad gaidu tūsku, ko man solīja pēc 24 stundām. bet varbūt jau šovakar. ja šovakar, tad nedrīkst likt mitrinošo. ja nav tūskas, tad var likt vieglu mitrinošo. nedrīkst pirti, saunu, vannu. nedrīkst dzert 2 dienas (alkoholu). nedrīkst sportot 4 dienas. un jālieto saules aizsargkrēms, kura man nav. varēja jau arī iedot paraudziņu.

uz šo brīdi var teikt, ka nebija tik traki, kā man likās, ka būs, pēc internetu salasīšanās. redzēsim, kas būs rīt.

(9 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]chimera
Date:13. Marts 2021 - 19:58
(Link)
Nedrīkst dzert - neko? :o vai alko?
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Marts 2021 - 20:12
(Link)
pārējo ir "padzerties", bet "dzert", tikai alko :))
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:13. Marts 2021 - 21:30
(Link)
nu beidz. kafiju un tēju dzer nevis padzeras :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Marts 2021 - 22:36
(Link)
Ā, vot, nedrīkst karstu kafiju, tēju, zupu & stuff!
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:13. Marts 2021 - 22:38
(Link)
ā nu vo!
[User Picture]
From:[info]nova
Date:13. Marts 2021 - 20:36
(Link)
Tad jau tas vbeam nav diži atšķirīgāks no impulsu lāzera:) man seja nepampa stipri, bet katra nākamā procedūras reize tomēr šķita sāpīgāka. Bet izturēju,un Tu arī izturēsi:)
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Marts 2021 - 14:18
(Link)
tieši par to runāju uz dakteri/meistari (nākamreiz jāuzzin, kas īsti viņa ir), un tieši tā arī ir, kā tu saki, ir tikai dažas, pat varbūt ne pārāk lielas atšķirības. ipl labāk strādājot uz tumšākas ādas (acīmredzot, tumšākas, nekā mana), un ipl jātaisa biežāk un vairāk, nekā vbeam, ja pieturas pie ražotāja rekomendācijām (c).

sākumā es plānoju uz ipl, jo tam bija simpātiskāka cena un apraksts bija tieši tas, kas man vajadzīgs. bet tad, ja sanāk, ka tas ipl ir biežāk, tad jau var dārgāk, bet ne tik daudz reizes (ipl pie viņiem ir 80, bet vbeam vaigiem - 132 eur).

vai esi mēģinājusi vēl kādas procedūras?

[User Picture]
From:[info]nova
Date:14. Marts 2021 - 20:15
(Link)
Nē, tikai profilakse:vienkārši neeju uz mums aizliegto pirti, saulē max spf krēms un nulle alkohola, bet tas zero alkohols tāpat vien, ne ādas dēļ, iepatikās tā tīrības sajūta. Manam tēvam uz vecumu deguns palika asinsvadu lillā pat bez alkohola, man negribētos šo veicināt
[User Picture]
From:[info]f
Date:15. Marts 2021 - 14:53
(Link)
opā! pietiek arī citu problēmu, bez lillā deguna, tas gan.
aplaudēju tavai apzinībai :)
bet kaut kā es nebiju iedomājusies par to pirti. baigi bieži tāpat neeju, bet, jā, paturēšu prātā.

> Go to Top
Sviesta Ciba