: who's that girl? - : gads un 5 mēneši ar kapeikām

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 28., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:37 - : gads un 5 mēneši ar kapeikām

(40 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]polija
Date:28. Jūlijs 2020 - 13:06
(Link)
Tieši tā! VAR iztikt un vajag iztikt! Es cenšos joprojām (4i gadi), lai manis dotie saldumi ir ar pievienoto vērtību - nu tad kkāds muslis, žāvētie/kaltētie augļi, ogas, svaigi augļi, ogas, utt.. Nu ok - šovasar pirmo reizi ir atlaides - retumis apēdam saldējumu kopa (bet arī cenšos pirkt jo parastāku (tikai labā vafelē), jo labāk, nevis tur ar pārmudrītām garšām).
Protams, ja sačos pēc braukšanas iedod konču, no mutes ārā nerauju. Bet nu ziemassvētku paciņu saturu pa kluso izrevidēju, kaitīgāko atdevu, apēdu pati, ciešamāko ātrumā - 2-3 končas nedēļā.. Vai tos sūkājamos cukurgaiļus. No rīta pēc putras (pirms zobu mazgāšanas) pasūkā, tad liekam ledskapī, jo jābrauc uz bd, tad nākamajā rītā atkal un tā - kamēr viss ir apēsts..
Nav protmas, arī tā, ka pati rītu končas un bērnam nedotu. Ēdu pati, kad bērns neredz, ja ir un ļoti gribas.
Plus vēl - esmu redzējusi kā ciemos pēc vienas kūkas bērns jau iet pa gaisu. Tb man viņa jau tā ir kā duracell zaķītisi. ja vēl aprij kko saldu, tad pēc pusstundas sākas rihtīga eksplozija, kur var pilnīgi redzēt, ka bērnam cukurs dod pa smadzenēm un enerģiju nav kur likt.. Vai tas ir ajadzīgs ikdienā mazam bērnam? Domāju, ka nē.

> Go to Top
Sviesta Ciba