: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 2., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:28

(34 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Marts 2020 - 22:03
(Link)
nujā, gribētos domāt, ka viss tomēr ir pieaugušā, attiecīgi, auklītes rokās, ja viņa grib, lai šī piesaiste rodas.
man gan nav ticības, ka auklīte nr. 3 būs īstā, jo arī šķiet bez pieredzes ar tāda vecuma bērniem. eh. saku, auklīšu īsums pilsētā.
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:2. Marts 2020 - 22:05
(Link)
ir jāreķinās, ka tas nenotiks uzreiz. zināmas adaptācijas grūtības ir normāli. raudāšana ir normāli. normāli arī, ka pēc tam, kad bērns pierod, kādu laiku viņš pie aukles ir "normāls", bet vakaros mājās trako.
bet nu normālai auklei tas kcik jāzina un jābut gatavai strādāt. un ja izdodas izveidot šo piesaisti, nevajag aukli mainīt, vismaz ne pirms 3 gadu vecuma vai pirms bērns ir gatavs.
From:[info]polija
Date:3. Marts 2020 - 07:35
(Link)
nu es par to, ka vedot pie aukles, protams, bērnu var tikai lieki nesabiedēt, bet pārējais būtu jāizdara auklītei. Taču bd jau fiziski tā nebūs. Ja jau aukli nevar atrast, tad atrast bd, kur tik mazs bērnu skaits grupiņā, ka visus var apmīļot, plus vēl pietiekami mīļa audzīte/aukle.... Vnk atceros kā bija mums pirmajā (privātajā!) bd - 1 audzinātāja/aukle bez izpratnes par pedagoģiju padsmit siles grupas bērni. Tur vnk TIK daudz pienākumu kaut vai elementārā aprūpē (nodarbības tad jau vairs nenotika, jo nebija fiziski kad), ka vnk nav laika kādu tur vēl mīļot. Jo fiziski tam bērnam varēja pievērsties uz 2min max.. Kad vēl bija 1,5-2 cilvēki un 12 bērni, vēl bija puslīdz ok... Bet reti kur tāda attiecība..
Attiecīgi foršāk, ja bērnu izdodas ar kaut ko ieinteresēt, kas tur būs, bet mājās nav, kā dēļ viņš varētu gribēt pats tur atrasties. "citi bērni" 1,5gadu vecumā tiešām būs vājš arguments, ja negribēs pats iet..

> Go to Top
Sviesta Ciba