: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 27., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:11
saņēmām arī mēs pavēsti, ka mūsu mašīna pabraukājusies pa zviedriju un nav samaksājusi the congestion tax. cik vienkārši viņi tā sadomā, atsūta vēstuli, neko nepaskaidro, ne bildes, ne kā, mašīnas numurs un sak, ja nesamaksāsi, tiesu darbi, bet ja samaksāsi, vari rakstiski nepiekrist un rakstīt sūdzību uz turieni un turieni. labi jau, ka visa sarakste varēja norisināties epastā. latvijā droši vien būtu jāraksta ierakstīta vēstule vai arī beidzot jānoformē elektroniskais paraksts. nujā, aizraksījām appeal, un tad viņi sūta (papīra vēstuli; poor trees) atpakaļ, ka, jā, the swedish tax agency concludes that your car has not passed a road toll. es palasīju infromācijas kripatas internetā, kā tāda kļūda varēja gadīties, bet, taisnībsakot, kad es saņēmu to vēstuli, man šķita, ka tā ir kaut kāda krāpšanas shēma.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:27. Janvāris 2020 - 21:36
(Link)
a bet jūs bijāt tai Sviedrijā ar to savu mašīnu?
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Janvāris 2020 - 22:21
(Link)
nea :D
From:[info]mansgan
Date:27. Janvāris 2020 - 22:13
(Link)
man bija otrādi. nekādi nesanāca maksāt, kaut arī pat rakstīju tai iestādei un biju diezgan pārliecināts, ka sastrēgumu laikā darba dienā braucu gar 'būdiņām'
[User Picture]
From:[info]darkz
Date:1. Februāris 2020 - 15:50
(Link)
bet tā jau paļubomu ir krāpšanas shēma :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Februāris 2020 - 10:08
(Link)
paskatīsimies, sola atskaitīt piecīti atpakaļ. bet baigais čakars to piecīti dabūt atpakaļ, tā ka es pieņemu, daudzi atmet ar roku, un piecītis paliek epass24 vai sviedrijai, vai kam.

> Go to Top
Sviesta Ciba