: who's that girl? - : svarīgās mēbeles

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 19., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:35 - : svarīgās mēbeles
ja nu man ir kaut kā patiešām žēl - virtuves galda trūkuma man žēl. mana virtuve ir tik maza, ka tur galdam nemaz nav vietas, tā ir tāda caurstaigājama gatavošanas vieta (toties viss ir rokas stiepiena attālumā, hehe), bet agrāk vismaz bija (sort of) galds, tāda kā paceļama virsma, kura gan turējās tikai uz stiprinājumiem, bez nevienas kājas, tomēr tur varēja apsēsties un kopīgi ieturēt ēdienreiz. galds gan ņēma nelabu galu, jo bija, acīmredzot, domāts cilvēkiem, kas vispār nepieskaras galdam. un kas kasimīgu diskusiju laikā pret to neatspiežas. kurš to būtu domājis. virtuves galds.

un ja tā padomā, man mājās vispār nav neviena normāla augstuma galda vairs. un tagad es to trūkumu nudien izjūtu.

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]polija
Date:19. Janvāris 2020 - 15:45
(Link)
Same here, ir tikai skapīšu virsmas gatavošanai unneliela bāra lete starp istabu un virtuvi. Ilgi domāju, kā būt, kā ieturēt galu galā kopīgas maltītes ar bērnu. Līdz beigu beigās viena družka dabūja kkur vecu koka bāra tabureti un pierīkoja tai atzveltni un tādus kā raķešu spārnus - stabilitātei, pāris liekus pakāpienus, un bērns kopš ~2,5 gadu vecuma pats rāpjas augšā tai krēslā, un sēžam abas divas pie bāra letes. :D
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:19. Janvāris 2020 - 17:44
(Link)
Man pat virtuvē ir galds, bet nav ne ērti, ne forši pie tāda sēdēt, domāju likvidēt un ieviest daudz daudz plauktu. Varbūt lielajā istabā ietūcīšu kādu nelielu ēdamgaldu, kad būšu ieviesusi sev garu darbgaldu (man ir doma likt pa visu ~2m nišu). Tad būs Laime. Jo, kā izrādās, mans organisms sāk protestēt pret ēšanu dīvānā, salokoties 50 līkumos.

> Go to Top
Sviesta Ciba