|
Janvāris 16., 2019
Comments:
Es saprotu, ka esmu picky eater, bet es nevaru “saplānot”, ko man gribēsies ēst nedēļu uz priekšu. Jo es esmu tas frīks, kura drīzāk nomirs badā pie pilna ledusskapja, nekā šmorēs / ēdīs kaut ko, ko man tajā brīdī negribas :D un tas viss ir on a whim, nobody knows what could happen.
Also, svaigus dārzeņus un citus perishables, kā tos noturēt nedēļu dzīvus?
| From: | f |
Date: | 18. Janvāris 2019 - 09:46 |
---|
| | | (Link) |
|
ņemot vērā, ka, vismaz ziemas laikā, un vismaz latvijā, reti kurš veikalā nopērkamais auglis ir gatavs ēšanai (lielākoties viņi visi ir zaļi; polmelo jau trešo nedēļu stāv uz palodzes - gatavojas) uzreiz, tas patiesībā nav nemaz tik neiespējami.
citādi, trial & error. |
|
|
Sviesta Ciba |