: who's that girl? - : hipotēzes un teorēmas

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 3., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:15 - : hipotēzes un teorēmas

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Janvāris 2019 - 10:10
(Link)
uz saistītas nots - par to apgriešanos es arī domāju - pēc idejas viņi taču tur var grozīties uz vienu un otru pusi pēc savas patikas un cik uziet, tā ka tas, kā guļ tagad, nav jau nekāda garantija, ka tā arī paliks.

vienai druškai tieši pirms dzemdībām bija tieši pretēji - pirms dzemdībām ņēma un apgriezās otrādi, un bija jālido uz ķeizaru.
[User Picture]
From:[info]217
Date:4. Janvāris 2019 - 11:10
(Link)
gulēšanas pozu ap šo laiku sāk skatīties, jo pēc kkādas 36 nedēļas viņiem apgriezties kļūstot fiziski par grūtu, tb tas var notikt, kā gadījās Tavai draudzenei, bet tas esot ļoti reti, jo maz vietas, to es atceros, no tā, ko man vecmāte pārbaudot teica, tāpēc viņa toreiz tā arī teica, ja līdz otrdienai neapgriezīsies ar galvu uz leju, es varu mēģināt vēl viņu manuāli apgriezt, bet tas būs sāpīgi, nu vai arī tad tevi uz ķeizaru. un tad jau arī lēnām viss sāk kārtoties uz dzemdībām ar. droši vien arī individuāli tas atkarīgs no katra ķermeņa uzbūves. un no bebja pozīcijas.
bet omg Tu drīz satiksi savējo :)!
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Janvāris 2019 - 11:15
(Link)
izklausās legit par to vietu. nupat sonogrāfā paskatījāmies, jau riktīgi seju var redzēt, tik, cik tik to neaizsedz rokas ( šķiet, būs tēta deguns :D ), un ārste teica, ka labāk vairs arī nesaredzēs, jo nu jau viņš tur ir pilnīgā aploksnē salocījies un nav īsti vietas, kur manevrēt. tas bija diezgan exciting, redzēt to degunu, hehe, bet vīrs teica, ka nosvīdis slapjš no nerviem :D

> Go to Top
Sviesta Ciba