: who's that girl? - : konservēšana 101

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 27., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:24 - : konservēšana 101
mani pirmie marinētie gurķi ir izdevušies!
kā es to zinu?
vienkārši. vakar mamma rādīja, kā marinēt, un labi, ka taisījām divas burciņas, jo otrajai pielikām neriktīgo vāku un, ripinot burku, marināde izlija pa visu galdu.
tā nu es pirmo marinējumu baudu jau šodien.

(7 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:27. Augusts 2018 - 14:24
(Link)
jēi! a kāpēc burka jāripina? :D

anyhow, mēs arī vakar konservējām. baklažānus gan, but still.
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Augusts 2018 - 14:26
(Link)
lai pārbaudītu, vai nelīst garām vāciņam :D

akjel, un tādi marinēti baklažāni ir arī garšīgi? vai tur nesanāk mīksta pļeka no iekšām?
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:27. Augusts 2018 - 14:30
(Link)
ahhahahahah. jamos konservē tomātu-paprikas mērcē un tādās biezās (1-1.5 cm) ripās, tā ka formu tur. par iekšējo konsistenci gan nepateikšu, būs jāuzjautā dzīvesbriedim, viņš šai mājā ir vienīgais baklažānu fans.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:27. Augusts 2018 - 14:54
(Link)
izklausās garšīgi. kur jūs dabūjāt tik daudz, ka jākonservē?
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:27. Augusts 2018 - 14:55
(Link)
..veikalā :D bija vienbrīd supernetto akcija par 0.69 €/kg un rimi pagājšnedēļ arī, tikai bik dārgāk. Konservēšana ir labs veids, kā tikt pie tiem baklažāniem, jo man negaršo, tāpēc kā tūlīt ēdamu ēdienu mēs tos netaisām.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:27. Augusts 2018 - 14:56
(Link)
http://www.delfi.lv/tasty/receptes/pikantie-baklazanu-salati-gruzinu-gaume.d?id=50250575 taisām pēc šīs receptes, diezgan vienkārši un esot labi.
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Augusts 2018 - 16:06
(Link)
izskatās ļoti eksotiski, tad lai sanāk arī garšīgi :)

> Go to Top
Sviesta Ciba