|
Augusts 27., 2018
13:24 - : konservēšana 101
mani pirmie marinētie gurķi ir izdevušies! kā es to zinu?
vienkārši. vakar mamma rādīja, kā marinēt, un labi, ka taisījām divas burciņas, jo otrajai pielikām neriktīgo vāku un, ripinot burku, marināde izlija pa visu galdu. tā nu es pirmo marinējumu baudu jau šodien.
|
Comments:
jēi! a kāpēc burka jāripina? :D
anyhow, mēs arī vakar konservējām. baklažānus gan, but still.
| From: | f |
Date: | 27. Augusts 2018 - 14:26 |
---|
| | | (Link) |
|
lai pārbaudītu, vai nelīst garām vāciņam :D
akjel, un tādi marinēti baklažāni ir arī garšīgi? vai tur nesanāk mīksta pļeka no iekšām?
ahhahahahah. jamos konservē tomātu-paprikas mērcē un tādās biezās (1-1.5 cm) ripās, tā ka formu tur. par iekšējo konsistenci gan nepateikšu, būs jāuzjautā dzīvesbriedim, viņš šai mājā ir vienīgais baklažānu fans.
izklausās garšīgi. kur jūs dabūjāt tik daudz, ka jākonservē?
..veikalā :D bija vienbrīd supernetto akcija par 0.69 €/kg un rimi pagājšnedēļ arī, tikai bik dārgāk. Konservēšana ir labs veids, kā tikt pie tiem baklažāniem, jo man negaršo, tāpēc kā tūlīt ēdamu ēdienu mēs tos netaisām.
| From: | f |
Date: | 27. Augusts 2018 - 16:06 |
---|
| | | (Link) |
|
izskatās ļoti eksotiski, tad lai sanāk arī garšīgi :) |
|
|
Sviesta Ciba |