: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 17., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:39
gribēju sevi paslavēt, ka nu gan es varu priecāties par to, ka tik daudz brīvo krekliņu ir manā garderobē, kā reiz tādam laikam, vai ne, bet stāvu jau entās minūtes pie skapja un izrādās, kaut kāda mistika - tos var uz vienas rokas saskaitīt.
un, lai būtu pilna buķete, veļasmašīna divus no tiem ir apdāvinājusi ar kaut kādiem tā kā rūsas pleķiem, vai? mazgāju nost ar saimniecības ziepēm, izskatījās, ka atmazgāju, bet pēc kāda laika skatos - atkal ir. ceļojošie spoku traipi, vai?
filtri nomainīti, nekas oranžs nebija klāt piemests mazgāties. what the hell?

(11 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:17. Jūlijs 2018 - 08:53
(Link)
esi droša, ka vešene, nevis žāvētājs?
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2018 - 09:02
(Link)
nedomāju, ka tas, kas ir man, ir tas, ko cilvēki saprot ar vārdu žāvētājs :D bet kaut kas tajā vešmašīnā, pa ļubomu.
to vienu partiju sabojāja, bet pārējās neaiztiek.
moš tomēr rūsa no ūdens trubām, kas to lai zina.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:17. Jūlijs 2018 - 09:15
(Link)
nu vienalga, saliekamā rogozjuļina vai striķi pagalmā, parasti tur kaut kāds metāls piedalās. bet jā, moš rūsa no trubām.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2018 - 09:20
(Link)
hmm, good thinking. jāpaskatās žāvētājs.
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:17. Jūlijs 2018 - 09:28
(Link)
Man tā ir gadījies no radiatoriem vai dvieļu žāvētāja, bet jā, pačeko. Īpaši savienojuma vietas.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:17. Jūlijs 2018 - 15:11
(Link)
Sunscreen much?

Cieši iesūcas auduma šķiedrās un piesaista dzelzi no ūdens. Par avobenzone+rust ieguglēsi, daudz atradīsi.

Tas, kas amīšu lapās būs mazāk - oktokrilēns arī to pašu dara (pie tam, man empīriski šķiet, ka tur vēl efektam vajag biš gaismas iedarbību - jo tumšāks skapis, jo ilgāks laiks līdz atkal būs oranžs. Bet pašu reakciju tā uz sitiena neatrodu un manas org-ķīmijas zināšanas ir, ehm, ierūsējuši). Katrā ziņā, gan jau avobenzona tīrīšanas metodes der arī oktokrilēnam. Īsti mēģinājusi neesmu, šo to izmetu, un kopš no niveam un ambre solaire pārgāju uz bioderma, probzas vairs nav bijušas. Par madaru paprasi pēc dažiem mēnešiem.


Vēl var pārlieka aizraušanās ar dažiem balinātāju paveidiem pie pleķiem novest, bet tie ir tādi vairāk dzeltenpelēki, ne oranži. Lai gan - nu arī tur, ja mašīnai iekšā ir kaut kādas rūsējošas daļas, kam pāri iet balinātājs, reakciju varētu uzcept.

Jebkurā gadījumā, provē vai nu ūdeņraža pārskābi, vai kādu vieglu organisko skābi un skaties, kas sanāk.




[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2018 - 15:19
(Link)
arī man bija radies tāds kluss jautājums, vai varētu būt no sanskrīna, kuru klāju uz sejas (un tikai; guilty as charged), un velkot nost tos kreklus tie pieskaras pie sejas apkaklē un vēl šur tur, so MAYBE tas varētu izskaidrot, kāpēc man ir licies, ka viss ir izmazgāts, bet atbraucot mājās - voila! - traipi! tas tā aiz matiem pievilkts uz tevis stāstītā fona, jo mans ķīmijs būt very vājš, period.

p.s. lietoju eucerin, bet tagad ir arī ambre solaire ķermenim, un pēc nākamās mazgāšanas reizes laikam vispār palikšu bez vasaras apģērba :D
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:17. Jūlijs 2018 - 16:16
(Link)
Tieši eucerin sauleskrēmu sastāvu lasīšana man savā laikā iedzina 'ak šausmas, visi šitie sauleskrēmi satur briesmīgas lietas, pat tie, ko it kā aptiekas iesaka' :D (Pie kā ne tik daudz vainīgs eucerin, cik paniku sējoši blogi.) Bet Eucerins mēdz lietot gan avobenzonu, paslēpjot aiz 'labu veiksmi atcerēties Butyl Methoxydibenzoylmethane', gan oktokrilēnu. Un nav teikts, ka nav vēl daži ķīmiskie filtri ar līdzīgu uzvedību.


Sunskrīnu teorijai galvenais solis ir 'izpeldējās ūdenī ar mērenu dzelzs saturu' - līdz ūdens peldei nekāda krāsošana nenotiks. Vai avobenzons ir oranžs uzreiz izņemot, vai pēc pastāvēšanas - nezinu (bet oktokrilinizētajām drēbēm bija tā pauzīte. Noliec skapī tīru, izņem jau ne pārāk tīru).

P.s. atskaitot madaru, visi pārējie bija bērnu līnijas ar lieliem spf cipariem. Vienas kopmānijas dažādiem krēmiem jau arī tie filtri atšķiras - eiropā ir ļoti daudz no kā izvēlēties arī pie godīgiem augstiem SPF cipariem, nekā ASV.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2018 - 16:52
(Link)
tieši domāju, vot, labi, ir sarakstīts viss kas uz tām etiķetēm, bet nav jau tā, ka es par katru lietu zinu, kas tā ir, un nav arī tā, ka ir baigi ērti tagad stāvēt veikalā/aptiekā ar to preci zobos un ar netu rokās un tagad studēt visus nosaukumus (vai arī studēt mājās un nolemt, ka "viss ir slikti" :D) un ko tie dara un ķīmiskās reakcijas ar dzīvi. man kā parastam entuziastam tas nav reāli. varbūt pēc gadiem 20 būs sakrājusies zināšanu vācelīte, bet tagad ir ar veiksmi uz pusēm.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:17. Jūlijs 2018 - 17:43
(Link)
>varbūt pēc gadiem 20 būs sakrājusies zināšanu vācelīte,


Tikai, ja tos 20 gadus nostrādāsi kosmētikas R&D.

Dažus gadus pašausminies par 'vissirslikti', un tad jau iestājas mieriņš. Nu ir slikti, a ko padarīsi? Pat ja sanskrīni nenovērš melanomu, tie novērš citus vēžus, un uzskatāmi mazina ādas krumpačošanos labāk par jebkuru jaunības uzturēšanas krēmu.

[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Augusts 2018 - 10:51
(Link)
Ūdeņraža pārskābe negribēja ņemt pretī, būs jāpāriet uz biodermu. nafik to ambre solaire un eucerin.

> Go to Top
Sviesta Ciba