: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 26., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:25
lietoju, tātad, the ordinary hialuronskābes serumu jau kādus 3 mēnešus, visas krunciņas ir izzudušas, izskatos pēc divdesmitpiecgadīgas, pasūtīšu vēl.
yeah, right. diemžēl, the ordinary ir tieši tāds - ordinary. kaitējis nav, kaut gan pirmajās nedēļās varēju lietot tikai ik pārdienas un reizi dienā, tad tagad katru dienu un no rīta un vakarā. efekts - nasing spešal. es gan stipri šaubos, vai vispār ir kāds serums, kas spētu izdarīt vairāk. tā ka skaistumkopšanas miljardu biznesa uzturēšanai šis produkts ir tikpat labs kā, nu, varbūt ne gluži "jebkurš cits", bet apmēram tā.


upd. te labs video par hialuronskābi - par to, cik bezjēdzīgi ir pirkt lielāko daļu produktu, jo nemodificētas h.s. molekulas netiek cauri virsējam ādas slānim, turklāt, nespēj tajā palikt pat diennakti, kur nu vēl veicināt h.s. ražošanu organismā. beigās gan tomēr divi produkti tika atrasti, no kuriem viens ir no tā paša deciem līnijām - niod multi molecular hyaluronic complex, 15ml, 35$.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:26. Jūnijs 2018 - 09:43
(Link)
no šā tā viņu lietotā man patīk c vitamīna serums, rezultāti nav pārsteidzoši (es gan tādus negaidīju), bet tāds patīkams svaigums ziemas nomocītajā sejā iemetās
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Jūnijs 2018 - 09:55
(Link)
es tā saprotu, ka risks ar visiem tiem produktiem ir tajā, efekts gan saglabājas tikai laikā, kad lieto. un i to, ar laiku (vecumu) samazinās.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:26. Jūnijs 2018 - 23:27
(Link)
Heh, bez /s pirmā teikuma beigās, pilnīgi sajutos kā 'atkal es kā sieviete nejēdzu nadziņus radziņus kopt un neesmu šito vēl ieviesusi'.

Bet tā, ja jau ordinary ir tik pat labs, kā jebkas cits, tad, ņemot vērā cenu, tas pat būtu ok, ne?

Video autorei tagad arī ir sava beauty līnija. Šobrīd ar akurāt diviem produktiem, ko piegādā uz Koreju un ASV... biežāk, biežāk linkus uz 'te var ērti pirkt korejas produktus' cibā vajag (lai gan es, kā nagus/ragus kopt nepratēja.. tāpat to linku aizmirstu un neizmantotu).
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Jūnijs 2018 - 08:34
(Link)
:) ja vien kādreiz tā būtu, vai ne? lasot atsauksmes kaut kādās pārdošanas lapās pie produktiem, tagad saprotu, ka tie cilvēki taču paši nejēdz atšķirt efektīvu līdzekli no neefektīva, kaut arī viņiem tāds deguna priekšā stāv. varbūt tur raksta 16gadīgas korejietes, kurām tā jau āda ir plump un dewy?

the ordinary noteikti var pirkt, bet es tomēr gribētu to niosh serumu pamēģnāt un uzzināt/salīdzināt.

savukārt to korejas produktu ir tik daudz, un man liekas, ka 90% no viņiem ir tāda pati fufla kā citi. bet tie 10% ir waaaay labāki par visu citu :) nu, vismaz misshas bb krēmu neviens cits nav pārspējis.
[User Picture]
From:[info]f
Date:27. Jūnijs 2018 - 08:36
(Link)
ooops, niod!

> Go to Top
Sviesta Ciba