: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 25., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:47
ekperimentāli esmu atmetusi alkoholu un cigaretes.
izrādās, atteikties no cigaretēm man ir daudz grūtāk, nekā no alkohola.
t.i., no alkohola nav grūti, no cigaretēm - ir.

būs kā pēdējoreiz, kad atmetu - pusgads pagāja, un es tā arī nesapratu atmešanas kaifu. un atsāku.

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]markizs
Date:25. Jūnijs 2018 - 16:48
(Link)
atmetu pirms 5.5 gadiem pirmo un pirms ~7 gadiem otro. Never felt better :) Bet your milleage my vary - alkohols ir stiprs sociāls līdzeklis, bez tā dzīve var palikt mazāk krāsaina. No cigaretēm gan nekāda labuma īsti nav. tikai smaka un nepārtraukts stresiņš.
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Jūnijs 2018 - 17:01
(Link)
alkohola atmešanā nesocializēšanās ļoti palīdz, tas gan, bet kaut kā esmu pārdzīvojusi arī jāņus, un vienīgais, ka agrāk uznāca miegs :)

un tieši stresainie (drīzāk - dusmu) mirkļi ir tie, kas mani dzen pēc cigaretes. citādi tāda vilkme pārgāja pirmajā nedēļā. šķiet. tagad ir trešā, tā ka vairs skaidri neatceros.
[User Picture]
From:[info]markizs
Date:25. Jūnijs 2018 - 23:18
(Link)
stresam un nikotīnam ir non-obvious cēloņsakarība. smēķis rada nepārtrauktu vēlmi sevi atkārtot un brīdis bez cigarētes ir stresains. attiecīgi uzpīpējot stress samazinās. Bet problēma ir tajā ka samazinās tikai tas stress ko pats nikotīna trūkums ir radījis :) bet tā saistība starp stresu un smēķēšanu galvā nostiprinās un cilvēks cīgu meklē jau arī visos citos stresainajos gadījumos.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Jūnijs 2018 - 09:25
(Link)
un rituāla spēks!
[User Picture]
From:[info]217
Date:26. Jūnijs 2018 - 13:11
(Link)
es atmetu pirms pusotra gada smēķēt, joprojām ir dienas, kad gribās uzsmēķēt, pagaidam kkā turos. ļoti palīdz tas, ka, ja es eju ārā, tad man vienmēr ir līdzi sīkā, un man kauns pirkt cīgas, kad blakus ratos zīdainis, vai arī mans draugs ir līdzi, un tad negribas viņu apbēdināt ar atsākšanu. ja būtu atkal ka vecajos laikos, ka varu iet kkur viena, bez sīkās, tad jau noteikti būtu droši vien atsākusi kaut vai pa kluso no drauga :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Jūnijs 2018 - 15:51
(Link)
ja tiešām gribas atmest, tad jebkuri motivatori ir noderīgi. es neļauju, lai kāds uzdrošinās mani kaunināt par to, ka smēķēju, un pašai arī kauna nav :D ja atsākšu - atsākšu, ja nē - nu i štrunts. man kaut kā tās divas paciņas mēnesī arī pa kabatu nesit, tā ka tas arī nav motivators. pagaidām kaut kā bez iepringšanas sanāk. bet, kad vīrs iet ārā pīpēt, palieku mājās :)))

> Go to Top
Sviesta Ciba