|
Maijs 9., 2017
Comments:
| From: | f |
Date: | 10. Maijs 2017 - 09:29 |
---|
| | | (Link) |
|
pat ja to visu dara no ar zāli barotu lauku govju piena?
| From: | zivs |
Date: | 10. Maijs 2017 - 10:55 |
---|
| | | (Link) |
|
Samulsināji. Bet padomājot, ka to darījušas jau senās dienvidaustrumu kultūras, tad laikam tā ir kādas mazāk ieteicamās daļas "atsijāšana". Jo tauki, taču, arī ir dažādi. Palmu eļļa, olīveļļa, tad pienā esošie, dzīvnieku tauki n staf. Droši vien, katri darbojas savādāk, un arī savādāk formē smukumu :)
| From: | f |
Date: | 10. Maijs 2017 - 13:12 |
---|
| | | (Link) |
|
(aiz visa tā garā mustura manā iepriekšējā komentārā bija vēl jāpieraksta vārds "sviesta")
nu ko es varu teikt, esat abi ar rasbainieku mani pārliecinājuši :) |
|
|
Sviesta Ciba |