|
Februāris 1., 2017
13:57 - : ogu sezona? es laikam esmu drusciņ slims cilvēks tādā ziņā, bet man ļoti patīk lasīt par dažādiem mana meņjū benefitiem lūk, šosezon vairāk kā jebkad dzīvē ēdu granātābolus. kaut kā kopš bērnības bija iesēdies prātā, ka "šitik dārgus mēs atļauties nevaram", tāpēc līdz pat šim dzīves gadam tos nebiju ēdusi. bet kopš bērnības tomēr daudz laika pagājis. un tad nu laikam esmu nolēmusi kompensēt visus tos gadus, kuros granātāboliem pat virsū neskatījos. protams, pirms tam jāuzzin, ka granātāboli ir taisni tas, kas vajadzīgs cīņai pret alcheimeru (unpy, kak raz jūsmājām), kā arī citi plusi (antioksidanti, jē), lai garša būtu vēl labāka un pašapziņa tāda, it kā būtu stundu zālē bijusi.
|
Comments:
| From: | tvarj |
Date: | 1. Februāris 2017 - 14:31 |
---|
| | | (Link) |
|
bet kā viņus ēd nespļaudoties kā kamielis?
| From: | f |
Date: | 1. Februāris 2017 - 14:45 |
---|
| | | (Link) |
|
ē... mierīgi? kāpēc lai būtu jāspļaudās?
| From: | tvarj |
Date: | 1. Februāris 2017 - 15:12 |
---|
| | | (Link) |
|
jo kauliņi?
| From: | f |
Date: | 2. Februāris 2017 - 08:38 |
---|
| | | (Link) |
|
es tos vispār nejutu :D
From: | zirka |
Date: | 2. Februāris 2017 - 09:52 |
---|
| | | (Link) |
|
man sāp zobgali pēc ilgākas granātābolu graušanas :/
(es, starp citu, granātābolu mēdzu iesaistīt visādos salātos, tur tie kauliņi un sulīgais mīkstums baigi labu noti piešķir)
| From: | f |
Date: | 2. Februāris 2017 - 09:58 |
---|
| | | (Link) |
|
man tādu funkciju pilda granātābolu sīrups, ko vēl esmu pamanījusies no kipras pietaupīt. labāks par visiem balzamiko. moš rīgā arī var dabūt, nav sanācis papētīt. |
|
|
Sviesta Ciba |