: who's that girl? - : stāsts par zupu

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 23., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:22 - : stāsts par zupu
man te kādu brīdi atpakaļ bija kāda nepatīkama situācija, kad, ciemos esot pie m.v. mammas, viņa bija pagatavojusi boršču, kuru mēs abi uzslavējām, un tad mans dārgais pašnāvnieciskais vīrietis iedomājās paziņot, ka es, lūk, nemākot gatavot boršču. jeibogu, es domāju, ka es viņam ar karoti nodarīšu miesas bojājumus turpat pie virtuves galda. mans sašutums bija neaprakstāms, jo, pirmkārt, es vēl nekad nebiju pat mēģinājusi gatavot boršču. otrkārt, izteikt tādu apgalvojumu tikai tāpēc, ka es agrāk zupas gatavoju bez kauliem un gaļas (kuram studentam bija nauda tādai greznībai?) (toties tagad es zinu, ka viņa atmiņa ir ideālāka par ideālāku, un lai tik viņš man kādreiz pasaka, ka neatceras kaut ko, par to studentu zupu es stāstīju pirms miljons gadiem. one time!)? treškārt, savas mammas priekšā? šitā var uz rupjmaizes un ūdens sākt sēdēt, by my kitchen rules.
protams, viņš pēc tam attapās un vairāk kā reizi atvainojās (jo es atgādināju, hehe).
lai nu kā, ir tāda lieta, ka dažkārt, ja kāds man pasaka, ka es kaut ko nevaru, tas man pielīp, un es neliekos mierā, pirms neparādīšu visiem, ka es varu gan, un aizrijies.
tā nu vakar es atvēru internetus, apsēju iedomātu priekšautu un pagatavoju fantastiskāko boršču pasaulē (paldies fotoreceptēm).
pēc tam gozējos panākumu saulītē, no sērijas "ko tu tur toreiz teici?".
jā, virtuvē ar mani jokot nedrīkst.

(14 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]au
Date:23. Marts 2016 - 10:41
(Link)
ārprāc, cik laikietilpīga recepte!!!
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Marts 2016 - 10:43
(Link)
patiesībā, tāpat kā teju jebkura zupa, puse dienas nepaiet, nu, tā, starp divām un trijām stundām (kokčiks un laba fona mūzika visu dara jautrāku) :)
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:23. Marts 2016 - 11:44
(Link)
es toties nekad mūžā neesmu ēusi boršču :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Marts 2016 - 13:21
(Link)
kā tu to esi dabūjusi gatavu? :D
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:23. Marts 2016 - 14:14
(Link)
mums ģimenē tādu nevāra, aber skolā es pusdienas lielākoties neēdu, zupas jaunu noteikti
esmu iemācijusies ēst skābu kapostu zupu, bet borščs nekur vilinoši pār ceļu nav skrējis
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Marts 2016 - 08:24
(Link)
ārprāts. skābu kāpostu zupai jā, bet borščam nē? tu esi sevi aplaupījusi. nav jau zemesriekstu sviests :))
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:24. Marts 2016 - 08:29
(Link)
nubet,vai tad ir restorāņos meņū borščs? kurta lai es to noprovēju!
kāpostu zupu dabūju pie draudzenes mammas,kuras pāvārtalantus neapšaubīju
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Marts 2016 - 08:37
(Link)
varbūt ne gluži restorānos, pa tādiem nestaigāju, bet kaut kur jau nu noteikti ir, tomēr labāk pagatavot pašam.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:24. Marts 2016 - 08:40
(Link)
mana problēma ir - es nespēju gatavot pēc receptes,bet,lai improvizētu,ir jāzin,kāda ir tēma

restorāni man patīk tāpēc,ka nogaršoju ko jaunu un,iespējams,ieviešu mājsaimniecībā.
bet enivejs, borščs man diezko dzīvē nevar noderēt,kamēŗ esmu precējusies ar veģetārieti :D bez gaļas diez vai tas ēdiens garšos kā nākas
[User Picture]
From:[info]f
Date:24. Marts 2016 - 09:00
(Link)
āh, ar to būtu sākuši. brokoļu krēmzupa? ar kaut kādu kokosriekstu pienu drošvien, hehe
[User Picture]
From:[info]zan
Date:23. Marts 2016 - 11:49
(Link)
Jezus, kur Tev šitam pacietība?!
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Marts 2016 - 13:21
(Link)
iedvesma un saule aiz loga dara brīnumu lietas!
bet vispār es katru dienu šā vai tā gatavoju ēst.
[User Picture]
From:[info]zan
Date:23. Marts 2016 - 15:38
(Link)
Nu ir atšķirība "šā vai tā" vai vairākas stundas.
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Marts 2016 - 16:46
(Link)
kad gatavo, nemaz tik traki nešķiet, turklāt, nav tā, ka tas viss ņeothodja ot kassi, tikai līdz brīdim, kad zupa ir gatava ēšanai.

> Go to Top
Sviesta Ciba