: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 22., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:22
vikingi un šampanietis. seriāls ļoti der šī brīža noskaņojumam (brīvdiena, saule, šampanietis), bet ragnara lotbruka sieva sniedz lielisku piemēru, kā savu neapmierinātību ar vīra uzvedību... set free and let go. dažkārt man šķiet, ka liela daļa problēmu rodas no tā, ka cilvēki neprot tikt galā ar savām emocijām. cilvēki kļuvuši tik inteliģenti, tik tikumīgi, tik labi audzināti, ka brīdī, kad ir dusmīgi, cenšas izfilozofēt un izkomunicēt situāciju, kaut patiesībā varbūt vajag atzīt sev, ka tu esi nikns kā velns un tev vajag salauzt vienu krēslu, un vēlams, pret konkrētu galvu. protams, nevajag tūlīt to pārvērst par vardarbību ģimenē. es runāju par normāliem cilvēkiem, kas slāpē savas emocijas un neatļaujas pat šķīvi saplēst. arī uzbrukt var ar cieņu. karoče, iesaku.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:22. Novembris 2015 - 15:11
(Link)
divreiz gadā mēdzu uzpsihot, tā, ka kāds virs-es visu laiku baksta "wtf tu dari, wtf, wtf, wtf" bet es izlaižu dēmonus, atvainojos visām iesaistītajām pusēm un laimīgi dzīvojam tālāk, es gan pēc tam vēl mocos sirdsapziņas pārmetumos, ka vajag savākties vienmēr, nedrīkst būt neracionāla lauvene, bet šis ieraksts mudina domāt, ka jā, varbūt reizēm drīkst un, kas svarīgāk - vajag.
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Novembris 2015 - 15:22
(Link)
(piekrītoši māju ar galvu) atvainoties visām iesaistītajām pusēm, un ja tur pretī ir dzīvi cilvēki ar miesu un asinīm, un kuri varbūt arī ir tā ļāvuši vaļu, tad pēc tam, manuprāt, var kļūt tikai labāk.
es daudzkārt esmu pārgrozījusi acis, kad no citiem esmu dzirdējusi tādus stāstus, un esmu domājusi, jēzus, tie nu gan ir mežoņi, i would never.
un izrādās, - velti. velti es tā esmu sevi nostādījusi. velti esmu mēģinājusi izlikties, ka es stāvu tam pāri. kaut patiesībā necik nestāvēju tam pāri, tikai vārījos iekšā kā vulkāns, un ļāvu tam sevī briest un rūgt, un beigās laidu ārā galīgi ne pa tēmai.
[User Picture]
From:[info]zan
Date:22. Novembris 2015 - 20:01
(Link)
Tie vikingi man patika pirmā sezona, bet pēc tam tā visa viņu drāma apnika nu un plus Ragnārs visu laiku "i want moar sons, gimme moar sons, u pregnant? It better be a boooooyyyy"
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Novembris 2015 - 08:39
(Link)
nu, kad viņš, suka, ļāva tai princesei uzrasties un sievai aiziet, tad gan es biju nikna un likos gulēt.
tevis teiktais liek man domāt, ka tik ar viņu nenotiek tas pats kas ar henriju VIII no tjūdoriem.

> Go to Top
Sviesta Ciba