|
Septembris 15., 2015
15:16 - : soļanka gribēju pagatavot soļanku, a tur, izrādās, i nieres vajag, i liellopa gaļu vajag, citādi tāds amatieris vien būsi. un saka vēl, ka tā ir tāda zupa, ko gatavo no tā, "kas ledusskapī palicis pāri". visapkārt vieni vienīgi krāpnieki.
|
Comments:
Ja Jums mājās nekā nav... izņemiet no ledusskapja tīģergarneles, noskalojiet šitaki sēnes... :D
| From: | f |
Date: | 16. Septembris 2015 - 09:51 |
---|
| | | (Link) |
|
un dariet to visu domās!
| From: | nova |
Date: | 15. Septembris 2015 - 16:11 |
---|
| | | (Link) |
|
un kaperus, kaperus neaizmirstiet!:)P
Šo nosaukums man asociējas ar kādu eksotisku savvaļas dzīvneciņu :D
man arī! hah :D (veģetārieša mierinājums)
| From: | f |
Date: | 16. Septembris 2015 - 09:50 |
---|
| | | (Link) |
|
paskatījos internetos, kas tas tāds ir, un tur raksta ka šiom brīnumam piemītot "rūgteni vircota garša". kāpēc gan lai kāds sev to nopdarītu?!
vispār jau nav nekā tāda, ko konkrēti sauktu par soļanku. tā ir jebkura zupa ar sālītiem gurķiem. bet ja vēlas izpildīties ar divpadsmit dažādām gaļām, jārēķinas ar iepazīšanos ar nelielo urīna noti, no nieru gatavošanas vārīšanai, virtuves gaisā (un tieši vai iedomās arī gala produktā). gud lak nekļūt par veģetārieti. soļanka iz a bič.
ņet, ir arī harčo. Soļanka, no citām sālīto gurķu zupām, atšķiras ar to, ka jāpieliek arī tomātu pasta, ne kečups, protams.
| From: | f |
Date: | 16. Septembris 2015 - 09:47 |
---|
| | | (Link) |
|
kādreiz jau būs jāpamēģina, bet noteikti ne darbadienas vakarā!
aizstāj nieres r šampinjoniem ;) aiztaupīsi ņemšanos ar nierēm, kas patiesi ir pretīgi.
Pie tam. Ja nemaldos, oriģinālā, soļanka bija sēņu zupa.
| From: | f |
Date: | 16. Septembris 2015 - 09:47 |
---|
| | | (Link) |
|
o, šis variants man patīk!
iesaku no vakarā realizējamiem soļanku variantiem šo izmēģināt http://www.tveda.ru/recepty/solyanka/ Šitais džeks nav krāpnieks un māk arī sarežģītas lietas padarīt vienkārši realizējamas. Tā kā liellops man baigi apkārt nemētājas- bieži vien iztieku bez tā, bet šad tad beigās pievienoju apceptas sēnes. |
|
|
Sviesta Ciba |