: who's that girl? - : baltmaize, rupjmaize

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 12., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:15 - : baltmaize, rupjmaize

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:12. Augusts 2015 - 10:07
(Link)
rupjmaizi Latvijā lielākoties taisa no tiem pašiem miltiem no kā baltmaizi ;)
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Augusts 2015 - 10:46
(Link)
nemaz nemiedz man te ar aci, es to pašu pamanīju :))
tāpēc acis pierē un jālasa sastāvs.
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Augusts 2015 - 10:46
(Link)
varbūt tas drīzāk pat uz salskābmaizi.
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:12. Augusts 2015 - 10:51
(Link)
Rupjmaizei arī diez gan liels % kviešu milti, plus sāli un cukuru ar maizei netaupa. Nezinu gan kā ir mazajās maizes darītavās, bet lielajās to visu gāž klāt aci nepamirkšķinot.
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Augusts 2015 - 14:27
(Link)
nu, pagaidām es apkaroju tikai baltmaizi, jo tajā ir tie kviešu milti.
a par to, ka sāls ir slikts es joprojām neticu.
nu a cukurs gan ir baltā nāve :)

> Go to Top
Sviesta Ciba