|
Augusts 12., 2015
09:15 - : baltmaize, rupjmaize aizmirsu atzīmēt, kura bija tā diena, kad pārstāju ēst baltmaizi (kviešu milti gan uzturā palikuši citās formās; piem., milti), bet varētu būt sava trešā nedēļa. ko es varu teikt. aknu pastēte gan negaršo tik labi ar rupjmaizi, kā tā garšoja ar baltmaizi, bet toties kopā apēstās maizes daudzums ir krietni gājis mazumā. iespējams, uz tā rēķina esmu novājējusi par divsimt gramiem (nemērīju, bet, skatoties spogulī, jūtu).
|
Comments:
rupjmaizi Latvijā lielākoties taisa no tiem pašiem miltiem no kā baltmaizi ;)
| From: | f |
Date: | 12. Augusts 2015 - 10:46 |
---|
| | | (Link) |
|
nemaz nemiedz man te ar aci, es to pašu pamanīju :)) tāpēc acis pierē un jālasa sastāvs.
| From: | f |
Date: | 12. Augusts 2015 - 10:46 |
---|
| | | (Link) |
|
varbūt tas drīzāk pat uz salskābmaizi.
Rupjmaizei arī diez gan liels % kviešu milti, plus sāli un cukuru ar maizei netaupa. Nezinu gan kā ir mazajās maizes darītavās, bet lielajās to visu gāž klāt aci nepamirkšķinot.
| From: | f |
Date: | 12. Augusts 2015 - 14:27 |
---|
| | | (Link) |
|
nu, pagaidām es apkaroju tikai baltmaizi, jo tajā ir tie kviešu milti. a par to, ka sāls ir slikts es joprojām neticu. nu a cukurs gan ir baltā nāve :) |
|
|
Sviesta Ciba |