|
Marts 10., 2015
Comments:
| From: | shiry |
Date: | 10. Marts 2015 - 11:47 |
---|
| | | (Link) |
|
Man gandrīz kaut kā šķiet, ka visas šīs nost-ar-sāli akcijas ir puvušo rietumu dzīvesveida problēma, jo vai tad visvairāk sāls netiek sagrūsts tieši visos pusfabrikātos, processed-foods un našķos? Correct me if I'm wrong, bet laika (un bieži vien arī naudas) taupīšanas nolūkos liela daļa pirmās pasaules iedzīvotāju pārtiek no kaut kā, kas tikai mikroviļņos jāatsilda vai ko var dabūt tuvākajā drive-through, vai, labākajā gadījumā, kādā puslīdz jēdzīgā ēstuvē, kur gribēdams nevari izsekot visam, ko tev ēdienā saliek. Mums tomēr joprojām stipri izplatītāka ir ēstgatavošana mājās from scratch, un tur jau stipri grūtāk ir to ēdienu piegānīt. Nu, izņemot visādus vegetu mīļotājus, jā.
| From: | f |
Date: | 10. Marts 2015 - 13:09 |
---|
| | | (Link) |
|
nujā, bet es atceros jau kopš vellsviņcik gadiem man visi radinieki bolījuši acis, redzot, ka beru sāli uz ēdieniem, un neviens jau mani neklausa, ka baltā nāve ir cukurs, nevis sāls, šņuk!
| From: | f |
Date: | 10. Marts 2015 - 13:13 |
---|
| | | (Link) |
|
(c) No obsessive counting of milligrams required:
Eat real food. Add salt whenever appropriate to make your food taste good. That’s it.
|
|
|
Sviesta Ciba |