: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 8., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:27
man toties ir mazliet apnicis skatīties uz saviem apaļajiem vaigiem, tāpēc esmu nolēmusi ij kartupeļus, ij makaronus, ij gri;kus, ij rīsus, karoče, pilnīgi visu šito aizstāt ar kāpostiem un seleriju kātiem. a to es tikai čīkstu un čīkstu, ka šitais nesanāk un tas nesanāk, bet patiesībā jau viss ir pagalam vienkārši un vajag tikai sākt. ēd, lai tev būtu augums, ko vēlies, nevis lai saglabātu to, kas tev ir. tas, protams, neattiecas uz tiem, kam nav jāsatraucas par vidukļa apkārtmēru un vaigu apaļumu. un neesmu es pietiekami enerģiska un apņēmīga, lai pieturētos ilgstoši pie režīma, kas ietver sevī aktīvu svīšanu, kas, protams, ir slikti, bet tā kā mani novērojumi rāda, ka tu gan vari svīst uz paklājiņa, cik un kā vien vēlies, bet, galu galā, abs are made in the kitchen. ja vien tas vispār ir iespējams, tad mana muskulatūra slēpjas zem tauku slāņa. kas ziemā, starp citu, nemaz nesilda.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:8. Janvāris 2015 - 11:46
(Link)
nu, jā. mīnus viens izmērs tikai uz ēšanas rēķina. tagad nebūtu kauns arī iet uz zāli, jo vairs neizskatos pēc "haha, viņa nāk TIEVĒT, haha". bet es reāli neesmu ne no kā atteikusies. esmu tikai samazinājusi porcijas
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Janvāris 2015 - 11:54
(Link)
jā, tas bija tas, ar ko es sāku. vispirms vienkārši samazināju porcijas.
bet tā kā laiks nav žēlīgs un ātri iet uz priekšu, un man tomēr labāk patika, ka skinny jeans prasīja jostu, ieviesu vēl arī kāpostus un selerijas. un tas nemaz nav tik traki kā izklausās.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:8. Janvāris 2015 - 23:00
(Link)
I hear ya!

Jau trešo dienu uz selerijām, brokoļiem un puķkāpostiem. Nav nemaz tik slikti, jūtos tāda kā enerģiskāka un apmierinātāka. Lai tik tie tauki krītās!
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Janvāris 2015 - 09:53
(Link)
āmen, samantta, āmen!
ziemā lai mūs silda skaisti kažoki, nevis nevajadzīgs tauku slānis!

> Go to Top
Sviesta Ciba